Kod witaminy RAW Iron
Wartości produktów
-
Vegan Nie zawiera żadnych składników pochodzenia zwierzęcego
-
Bezglutenowy Gwarantuje, że zawartość glutenu w produkcie końcowym jest równa lub mniejsza niż 20 mg / kg
-
Bez sztucznych barwników Nie zawiera dodatkowych barwników
-
Nie zawiera sztucznych aromatów Nie zawiera dodatków, które zapewniają aromat
Opis
Vitamin Code RAW Iron to pełnowartościowa odżywka, specjalnie opracowana z 22 mg łagodnego żelaza pełnowartościowego. Cała żywność oznacza, że surowe składniki odżywcze wytwarzane przez żywność są mieszane w bazie 23 owoców i warzyw wraz z kofaktorami żywności.
Właściwości i korzyści z Kod witaminy RAW Iron
Wspomaga krew, oczy, układ odpornościowy i zdrowie reprodukcyjne.
Jest lekkostrawny i nie szkodzi żołądkowi.
Zawiera żywe probiotyki i enzymy wspomagające łatwe i zdrowe trawienie.
Jak zażywać Kod witaminy RAW Iron?
U osób dorosłych zaleca się przyjmowanie 1 kapsułki dziennie. Można go przyjmować z jedzeniem lub bez. Kapsułki można otworzyć, a ich zawartość dodać do wody lub soku.
Warunki przechowywania
Przechowywać w chłodnym, suchym miejscu.
Skład Kod witaminy RAW Iron
Inne składniki:
Celuloza roślinna (kapsułka), ryż ekologiczny (łuska).
Na 1 kapsułkę:
Witamina B12 (jako metylokobalamina) (500 mcg), witamina C (25 mg), kwas foliowy (400 mcg), żelazo (22 mg), surowa mieszanka owoców i warzyw (310 mg) (organiczne jabłko (owoce), ekologiczne buraki ( korzeń), brokuły (łodyga i kwiat), marchewka (korzeń), szpinak (liść), pomidor (owoce), truskawka (owoce), wiśnia (owoce), jeżyna (owoce), papryka Organic Zielona (owoc), Organic Brukselka (liść), Organic Blueberry (owoc), Organic Imbir (korzeń), Organic Czosnek (cebula), Organic Green Cebula (cebula), Organic Malina (owoc), Organic Pietruszka (liść), Bio kalafior (kwiat i łodyga), ekologiczna czerwona kapusta (liść), ekologiczny jarmuż (liść), ekologiczny ogórek (dynia), ekologiczny seler (łodyga), ekologiczne szparagi (kwiat i łodyga), mieszanka probiotyków i enzymów RAW (60 mg) ( lipaza, proteaza, aspergilopopsyn, betaglukanaza, celulaza, bromelaina, fitaza, laktaza, papaina, peptydaza, pektynaza, ksylanaza, hemicelulaza (Lactobacill us plantarum, Lactobacillus bulgaricus) (500 mln CFU), Saccharomyces cerevisiae).
-
Nie ma jeszcze pytań odnośnie tego artykułu.
Pytania i odpowiedzi
Zadaj pytanie dotyczące tego artykułu i uzyskaj odpowiedzi od licznej społeczności Naturlovers.
If you don't see it, check the spam, it may have been marked as spam.