Wegańskie białko o smaku kakao
Opis
Wegańskie białko o smaku kakao przyczynia się do wzrostu i utrzymania masy mięśniowej. Zbyt często wegańskie jedzenie może mieć niedobór białka. Jednym z dowodów jest dobrze znany ból pleców z niedoborem białka, na który cierpią szczególnie weganie. Istnieje również fakt, że organizm nie ma zapasów białek i aminokwasów, a jeśli białka roślinne nie są uzupełnione brakującymi aminokwasami, ich wartość biologiczna (rzeczywistego zastosowania) jest niska i zagrożona. Wegańskie białko to suplement składający się z białek całkowicie roślinnych, w których złożone z nich aminaocydy dobrze się łączą, uzupełniając się w produkt o doskonałej wartości biologicznej, idealny dla dobrego stanu zdrowia, a także dla aktywnego sportowca.
Jak zażywać Wegańskie białko o smaku kakao?
Zaleca się przyjmować rozcieńczony w 400 ml wody
Środki ostrożności
Nie przekraczać zalecanej dawki. Suplementy nie są przeznaczone jako substytut zróżnicowanej i zbilansowanej diety oraz zdrowego stylu życia. Produkt należy przechowywać w miejscu niedostępnym dla dzieci poniżej trzeciego roku życia. Nie stosować w ciąży iu dzieci, ani w żadnym wypadku przez dłuższy czas bez zasięgnięcia opinii lekarza.
Skład Wegańskie białko o smaku kakao
Emulgator, białko ryżu, pirydoksyna HCl, ryboflawina, cyjanokobalamina, lecytyna słonecznikowa, niskotłuszczowe kakao, białko grochu, aromaty, Stevia rebaudiana Bertoni, naturalny słodzik.
-
Nie ma jeszcze pytań odnośnie tego artykułu.
Pytania i odpowiedzi
Zadaj pytanie dotyczące tego artykułu i uzyskaj odpowiedzi od licznej społeczności Naturlovers.
If you don't see it, check the spam, it may have been marked as spam.