Chrupiące Białko Waniliowe
Wartości produktów
-
Vegan Nie zawiera żadnych składników pochodzenia zwierzęcego
-
Bezglutenowy Gwarantuje, że zawartość glutenu w produkcie końcowym jest równa lub mniejsza niż 20 mg / kg
-
Nie zawiera barwników Nie zawiera barwników
-
Bez laktozy Wskazuje na brak laktozy, ale może zawierać śladowe ilości
-
Bez konserwantów Nie zawiera dodatków przedłużających trwałość produktu
-
Bez dodatków Nie zawiera dodatkowych substancji
-
Nie zawiera substancji słodzących Nie zawiera dodatków słodzących
-
Wegetariański Nie zawiera zwierząt, ale może zawierać produkty zwierzęce, takie jak mleko, jaja lub miód
-
Brak alergenów Nie zawiera alergenów
-
Niski poziom tłuszczu Nie zawiera więcej niż 3 g tłuszczu na 100 g w przypadku produktu stałego lub 1,5 g tłuszczu na 100 ml w przypadku produktu płynnego.
-
BIO-ECO Produkcja ekologiczna, która szanuje środowisko naturalne i jest wolna od pestycydów i GMO
Opis
Vanilla Crispy Protein to produkt wytwarzany przez wytłaczanie mieszanki składników i jest bogaty w węglowodany, białko i błonnik.
Właściwości i korzyści z Chrupiące Białko Waniliowe
Idealny dla tych, którzy chcą uzupełnić swoje śniadanie, obiad, przekąskę lub kolację o białko o wysokiej biodostępności (40%) i błonnik (18%). Dzięki specjalnej strukturze pozostaje chrupiąca do 10 minut i nie wchłania wilgoci. Dostarcza wszystkie niezbędne aminokwasy. Wielki wkład energetyczny. Białko słonecznikowe pochodzi z nasion słonecznika pochodzących z upraw ekologicznych, które są starannie przetwarzane i dają cenne białko o bardzo wysokiej jakości biologicznej. Z drugiej strony zawiera wszystkie niezbędne aminokwasy i jest bogaty w polifenole.
ES-ECO-019-CT
Jak zażywać Chrupiące Białko Waniliowe?
Zaleca się przygotowanie prostego wymieszania produktu z wybranym napojem warzywnym, takim jak napój migdałowy, płatki owsiane, ryż lub z mlekiem, również w jogurtach. Dzięki specjalnej strukturze pozostają chrupiące w środku do 10 minut.
Środki ostrożności
Ze względu na słodki smak nie wymaga dodatku substancji słodzących. Ilości i proporcje do użycia różnią się znacznie w zależności od ujęcia, które chcesz przygotować.
Warunki przechowywania
Przechowywać w chłodnym miejscu (5-15ºC), chronić przed bezpośrednim światłem. W suchych (55-65%) i czystych warunkach. Po otwarciu zamknąć hermetycznie i ponownie przechowywać w opisanych warunkach.
Skład Chrupiące Białko Waniliowe
Białko z nasion słonecznika helianthus annuus *, mąka ryżowa oryza sativa *, cukier *, sól morska, naturalny aromat waniliowy.
(*) Uprawy z rolnictwa ekologicznego
Na każde 100 g aminokwasów:
Alanina (2,20 g), Arginina (3,20 g), Kwas asparaginowy (5,09 g), Cysteina (0,41 g), Kwas glutaminowy (10,19 g), Glicyna (2,42 g), Histydyna (0,91 g), izoleucyna * ··· (2,35 g), leucyna * ··· (3,40 g), lizyna * (1,61 g), metionina * (0,82 g), Fenyloalanina * (1,60 g), prolina (1,93 g), seryna (2,04 g), treonina * (1,69 g), tyrozyna (0,94 g), walina * ··· (3, 20 g).
(*) aa. niezbędne, (···) aa. rozgałęzione.
Certyfikat
ES-ECO-019-CT
Tabela żywieniowa
-
Dla 100 g
-
Wartość energetyczna326 kcal
-
Tłuszcze / Lipidy2.4 g
-
Nasycone kwasy tłuszczowe0.7 g
-
Węglowodany / Kwasy tłuszczowe27 g
-
Cukry5 g
-
Błonnik pokarmowy18 g
-
Białka39.1 g
-
Sól1 mg
Szczegóły
-
Nie ma jeszcze pytań odnośnie tego artykułu.
Pytania i odpowiedzi
Zadaj pytanie dotyczące tego artykułu i uzyskaj odpowiedzi od licznej społeczności Naturlovers.
If you don't see it, check the spam, it may have been marked as spam.