Lamberts
Białko grochu
158,25 zł Msrp Price 208,82 zł
Potrzebuejsz pomocy?
TYLKO W APLIKACJI! -5% zniżki na pierwsze zamówienie. Kupon: APPLOVERS

Białko grochu

750 g
-24%
Ocena sklepu (4.70 / 5) DOSKONAŁY
Lamberts Pea Protein lub Pea Protein, jak sama nazwa wskazuje, to produkt zawierający białko uzyskane z żółtego groszku. Dzięki genialnemu procesowi ekstrakcji i oczyszczania białko jest skoncentrowane od normalnego poziomu 6% obecnego w świeżym groszku do 80% zawartych w naszym produkcie. Ten unikalny proces wytwarza białko dobrze rozpuszczalne, a zatem łatwe do strawienia i wchłonięcia. Wybraliśmy groszek jako źródło białka, ponieważ jego profil aminokwasowy jest doskonały.
Zobacz opis
158,25 zł Msrp Price 208,82 zł
W magazynie
Kup to dzisiaj i odbierz to od
Nie możemy potwierdzić terminu dostawy. Prosimy o kontakt w celu uzyskania dalszych informacji.
Ocena sklepu (4.70 / 5) DOSKONAŁY
  • Bezpieczna płatność z:

    • mastercard
    • visa
    • maestro
    • paypal
    • google play
    • apple pay

Zwroty

Jest możliwość dokonania zwrotu produktu, jeśli nie był on używany i posiada orginalne opakowanie w ciągu 14 dni od daty dostarczenia zamównia.

Przedstawimy, krok po kroku, jak działa zwrot zamówienia:

  1. Prosimy o kontakt z naszym Działem Obsługi Klienta podając numer zamówienia.
  2. Zapakować i przygotować paczkę.
  3. Wręczyć przesyłkę kurierowi.
  4. Czekaj na zwrot pieniędzy na ten sam sposób płatności.

Jak mogę poprosić o zwrot pieniędzy?

Wartości produktów

  • Bez soi
    Wskazuje na brak soi lub jej pochodnych, ale może zawierać śladowe ilości
  • Bezglutenowy
    Gwarantuje, że zawartość glutenu w produkcie końcowym jest równa lub mniejsza niż 20 mg / kg
  • Nie ma jajka
    Oznacza brak jaj lub pochodnych, ale może zawierać śladowe ilości.
  • Bez laktozy
    Wskazuje na brak laktozy, ale może zawierać śladowe ilości
  • Wegetariański
    Nie zawiera zwierząt, ale może zawierać produkty zwierzęce, takie jak mleko, jaja lub miód
  • Nie zawiera mleka
    Wskazuje na brak mleka lub przetworów mlecznych, ale może zawierać śladowe ilości.
  1. Opublikowano 2.10.2023

    Dobre białko

    Buena proteina

    Tłumaczone z naturitas.es

    Zobacz oryginał
  2. Opublikowano 2.10.2023

    Genialny

    Genial

    Tłumaczone z naturitas.es

    Zobacz oryginał
  3. Opublikowano 5.09.2018

    TEN PRODUKT JEST Z DOBREJ JAKOŚCI BIAŁKO GROCHU, JAKIEGO NAZWA MA WYSTARCZAJĄCO BIAŁKA DO BUDOWY MIĘŚNI. JESTEM ZADOWOLONY Z PRODUKTU, WIĘC POLECAM GO MOIM ZNAJOMEMU.

    ESTE PRODUCTO ES DE BUENA CALIDAD.PEA PROTEIN COMO SU NOMBRE TIENE BASTANTE PROTEÍNAS PARA DESARROLLAR LOS MÚSCULOS. ESTOY SATISFECHO DEL PRODUCTO ASÍ QUE LOS VOI RECOMENDAR A MIS AMIGOS.

    Tłumaczone z naturitas.es

    Zobacz oryginał
  4. Opublikowano 29.05.2017

    Dość dobre białko roślinne, które nie powtarza się w układzie trawiennym. Wysoka jakość

    Proteína bastante buena, vegetal, que no se repite digestivamente hablando. Alta calidad

    Tłumaczone z naturitas.es

    Zobacz oryginał

Białko grochu opinii

Based in 4 reviews

  1. 5 stars
    4
  2. 4 stars
    0
  3. 3 stars
    0
  4. 2 stars
    0
  5. 1 star
    0

Opis

reviews (4)

Pytania i odpowiedzi (2)

Opis

Lamberts Pea Protein lub Pea Protein, jak sama nazwa wskazuje, to produkt zawierający białko uzyskane z żółtego groszku.

Dzięki genialnemu procesowi ekstrakcji i oczyszczania białko jest skoncentrowane od normalnego poziomu 6% obecnego w świeżym groszku do 80% zawartych w naszym produkcie. Ten unikalny proces wytwarza białko dobrze rozpuszczalne, a zatem łatwe do strawienia i wchłonięcia. Wybraliśmy groszek jako źródło białka, ponieważ jego profil aminokwasowy jest doskonały.

Właściwości i korzyści z Białko grochu

Aminokwasy są wykorzystywane przez organizm do budowy białek. Białka są niezbędne do tworzenia komórek, są również powiązane z biochemiczną strukturą hormonów, enzymów, neuroprzekaźników i przeciwciał.

Aminokwasy są klasyfikowane jako niezbędne lub nieistotne. Aminokwasy egzogenne nie mogą być syntetyzowane w organizmie i muszą być pozyskiwane z dietą, natomiast aminokwasy endogenne, choć niezwykle ważne dla zdrowia, mogą być syntetyzowane w organizmie i w związku z tym nie są klasyfikowane jako „niezbędne”. Białko grochu ma wiele zastosowań, ponieważ nie zawiera pszenicy, glutenu, nabiału, jaj, soi i produktów zwierzęcych. Nie zawiera cukru i ma łagodny słony smak, dzięki czemu nadaje się do mieszania z zupami i gulaszami.

Można go również mieszać z owocami, takimi jak banan, aby uzyskać koktajl owocowy. Może być stosowany przez każdego, kto jest w stanie regeneracji i/lub ma niski apetyt.

Jak zażywać Białko grochu?

Zaleca się spożywać w towarzystwie zup, gulaszy i sosów. Dodaj białko pod koniec gotowania, tuż przed jedzeniem. Po prostu posyp i bardzo dobrze wymieszaj na płatkach zbożowych, można go również mieszać z dowolnymi świeżymi owocami.

Dla sportowców: spożywać dawkę 20 g lub dwie dawki po 40 g dziennie. W przypadku słabego apetytu lub etapu regeneracji spożywać dzienną dawkę 20 g lub dwie dawki po 40 g dziennie.

Środki ostrożności

Nie wiadomo przy zalecanej dawce.

Warunki przechowywania

Przechowywać w chłodnym, suchym miejscu, chronić przed światłem i poza zasięgiem małych dzieci.

Skład Białko grochu

Izolat białka grochu.

Dla 20g:

Alanina (0,66 g), Arginina (1,24 g), Kwas asparaginowy (1,72 g), Cysteina (0,2 g), Kwas glutaminowy (2,4 g), Glicyna (0,56 g), Histydyna (0,3 g), Izoleucyna (0,76 g) ), Leucyna (1,32 g), Lizyna (1,26 g), Metionina (0,12 g), Fenyloalanina (0,8 g), Prolina (0,54 g), Seryna (1,3 g), Treonina (0,54 g), Tryptofan (0,12 g), Tyrozyna (0,64 g), Walina (1,02 g).

SKU: LP-0043374
BNXLZILF2PD

Tabela żywieniowa

  • Dla 20 g
  • Wartość energetyczna
    370 kcal
  • Tłuszcze / Lipidy
    3.5 g
  • Węglowodany / Kwasy tłuszczowe
    13.8 g
  • Białka
    80 g

Szczegóły

  1. Nie ma jeszcze pytań odnośnie tego artykułu.

Pytania i odpowiedzi

2 pytania

Zadaj pytanie dotyczące tego artykułu i uzyskaj odpowiedzi od licznej społeczności Naturlovers.