D-glukoz
Wartości produktów
-
Bezglutenowy Gwarantuje, że zawartość glutenu w produkcie końcowym jest równa lub mniejsza niż 20 mg / kg
Opis
D-Glukoza Watta to węglowodany do regeneracji. Czysta energia na potrening.
Właściwości i korzyści z D-glukoz
Glukoza jest najważniejszym i najbardziej rozpowszechnionym cukrem w przyrodzie. Jest podstawowym źródłem do produkcji energii w postaci ATP, która zachodzi poprzez tlenowe (z wykorzystaniem tlenu) i beztlenowe (beztlenowe) procesy glikolizy. Spożycie glukozy po wysiłku umożliwia aktywację odpowiedzi insulinowej, na przykład modyfikację procesów przepuszczalności błon komórkowych, sprzyjając wchłanianiu tej samej glukozy i innych składników odżywczych, w tym aminokwasów, przez komórki mięśniowe, a tym samym promując białka.
Jak zażywać D-glukoz?
Po sportach siłowych zaleca się przyjmowanie rozpuszczonych w wodzie.
Skład D-glukoz
Czysty proszek monohydratu D-glukozy.
-
Nie ma jeszcze pytań odnośnie tego artykułu.
Pytania i odpowiedzi
Zadaj pytanie dotyczące tego artykułu i uzyskaj odpowiedzi od licznej społeczności Naturlovers.
If you don't see it, check the spam, it may have been marked as spam.