Pyłki wielokwiatowe
-
Bezpieczna płatność z:
Wartości produktów
-
BIO-ECO Produkcja ekologiczna, która szanuje środowisko naturalne i jest wolna od pestycydów i GMO
Opis
Pyłek wielokwiatowy. Osadnictwo uli odbywa się na terenach dzikich krzewów z dala od skupisk populacji. Pyłek jest silnym środkiem wzmacniającym. Zawiera witaminy a, c, e, h oraz z grupy B, minerały i aminokwasy egzogenne. Jego dzienne spożycie zapewnia pokrycie istotnej części podstawowych potrzeb tych składników odżywczych.
Jak zażywać Pyłki wielokwiatowe?
Zaleca się spożywać na śniadanie z sokami, jogurtem lub owocami. Dorośli: 1 łyżeczka. Dzieci: 1/2 łyżeczki. Jedna łyżeczka zawiera około 5 g pyłku.
Środki ostrożności
W przypadku kontaktu z oczami przemyć je dokładnie wodą.
Skład Pyłki wielokwiatowe
Pyłek wielokwiatowy*.
* Z rolnictwa ekologicznego.
Certyfikat
ES-ECO-027Tabela żywieniowa
-
Dla 100 g
-
Wartość energetyczna299 kcal
-
Tłuszcze / Lipidy0 g
-
Nasycone kwasy tłuszczowe0 g
-
Węglowodany / Kwasy tłuszczowe74 g
-
Cukry74 g
-
Błonnik pokarmowy0 g
-
Białka0.5 g
-
Sól0 g
Szczegóły
-
Nie ma jeszcze pytań odnośnie tego artykułu.
Pytania i odpowiedzi
Zadaj pytanie dotyczące tego artykułu i uzyskaj odpowiedzi od licznej społeczności Naturlovers.
If you don't see it, check the spam, it may have been marked as spam.