Pyłek wielokwiatowy
Oszczędzaj dzięki tym pakietom
-
Bezpieczna płatność z:
Wartości produktów
-
Brak alergenów Nie zawiera alergenów
-
BIO-ECO Produkcja ekologiczna, która szanuje środowisko naturalne i jest wolna od pestycydów i GMO
Opis
Zasiedlanie uli odbywa się na obszarach dzikich krzewów z dala od skupisk ludności. Pyłek jest silnym środkiem regenerującym. Zawiera witaminy A, C, E, H iz grupy B, minerały i niezbędne aminokwasy.
Jak zażywać Pyłek wielokwiatowy?
Zaleca się spożywać do śniadania z sokami, jogurtem lub owocami. Dorośli: 1 łyżeczka. Dzieci: 1/2 łyżeczki. Jedna łyżeczka zawiera około 5 g pyłku.
Środki ostrożności
W przypadku kontaktu z oczami dokładnie przemyć je wodą. Jego stosowanie jest zalecane u dzieci od 3 roku życia.
Warunki przechowywania
Przechowywać w chłodnym i suchym miejscu, chronić przed światłem.
Skład Pyłek wielokwiatowy
Pyłek wielokwiatowy *.
(*) Z rolnictwa ekologicznego.
Tabela żywieniowa
-
Dla 100 g
-
Wartość energetyczna299 kcal
-
Tłuszcze / Lipidy0 g
-
Nasycone kwasy tłuszczowe0 g
-
Węglowodany / Kwasy tłuszczowe74 g
-
Cukry74 g
-
Błonnik pokarmowy0 g
-
Białka0.5 g
-
Sól0 g
Szczegóły
-
Nie ma jeszcze pytań odnośnie tego artykułu.
Pytania i odpowiedzi
Zadaj pytanie dotyczące tego artykułu i uzyskaj odpowiedzi od licznej społeczności Naturlovers.
If you don't see it, check the spam, it may have been marked as spam.