Earth Source Food Fermented Koji Iron (Fermented Iron) 27mg
Oszczędzaj dzięki tym pakietom
-
Bezpieczna płatność z:
Wartości produktów
-
Vegan Nie zawiera żadnych składników pochodzenia zwierzęcego
-
Bezglutenowy Gwarantuje, że zawartość glutenu w produkcie końcowym jest równa lub mniejsza niż 20 mg / kg
-
Bez oleju palmowego Nie zawiera oleju z owoców palmy
-
Jest to bardzo dobry produkt, biorę go od trzech miesięcy i czuję się bardzo dobrze. Podniósł mi się poziom żelaza
Es un producto muy bueno, llevo tres meses tomándolo y me encuentro muy bien. Mis niveles de hierro han subido
Tłumaczone z naturitas.es
Zobacz oryginał -
Przybył szybko, dobry produkt
Arrivato in fretta, buon prodotto
Tłumaczone z naturitas.it
Zobacz oryginał -
biorę to od dwóch miesięcy, czuję się świetnie
Lo llevo tomando dos meses, me sienta fenomenal
Tłumaczone z naturitas.es
Zobacz oryginał -
Mój żołądek świetnie się czuje, mam talasemię beta minor, mam się bardzo dobrze
Sienta fenomenal al estómago, tengo beta talasemia minor, me va muy bien
Tłumaczone z naturitas.es
Zobacz oryginał -
Poczuj się świetnie na brzuchu.
Sienta fenomenal al estómago.
Tłumaczone z naturitas.es
Zobacz oryginał
Earth Source Food Fermented Koji Iron (Fermented Iron) 27mg opinii
Based in 5 reviews
-
5 stars5
-
4 stars0
-
3 stars0
-
2 stars0
-
1 star0
Opis
Earth Source Food Fermented Koji Iron 27 mg firmy Solgar, każda kapsułka dostarcza 27 mg sfermentowanego żelaza z naturalnie występującej koji. Żelazo pomaga zmniejszyć uczucie zmęczenia i znużenia oraz wspiera obronę immunologiczną.
Łatwo się wchłania, wysoce biodostępny i łagodny dla żołądka.
Jednodniowa formuła o powolnym uwalnianiu.
Odpowiedni dla wegan. Bez glutenu, oleju palmowego i dwutlenku tytanu.
Właściwości i korzyści z Earth Source Food Fermented Koji Iron (Fermented Iron) 27mg
Silnie związany z kulturą japońską od ponad 2000 lat, Koji jest od dawna używany w produkcji „uprawianego ziarna”. Gdy Koji dojrzewa i fermentuje, żelazo jest wprowadzane do mieszanki i naturalnie przechowywane w komórkach kultury Koji. Następnie jest zbierany, aby zapewnić łagodne i wzbogacone źródło żelaza.
Wykazano, że to wolniej uwalniane żelazo ma powolne i stałe tempo wchłaniania do krwioobiegu w porównaniu z najczęściej stosowanym uzupełniającym źródłem żelaza pierwiastkowego.
Solgar® Earth Source® Food Fermented Koji Iron jest również formułowany z żelaza pozyskiwanego ekologicznie, składników na bazie ryżu i bez oleju palmowego.
Jak zażywać Earth Source Food Fermented Koji Iron (Fermented Iron) 27mg?
Przyjmować 1 kapsułkę dziennie.
Środki ostrożności
Nie przekraczać zalecanej porcji do spożycia w ciągu dnia. Przechowywać w miejscu niedostępnym dla małych dzieci.
Warunki przechowywania
Przechowywać w chłodnym, suchym miejscu.
Skład Earth Source Food Fermented Koji Iron (Fermented Iron) 27mg
1 kapsułka warzywna zapewnia:
Żelazo 27 mg 150% (z Koji Fermented Iron Sulfate, Ultimine™).
Celuloza Roślinna, Celuloza Mikrokrystaliczna, Organiczne Łuski Ryżu, Mieszanka Ekstraktu Organicznego Ryżu.
-
Nie ma jeszcze pytań odnośnie tego artykułu.
Pytania i odpowiedzi
1 pytania
Zadaj pytanie dotyczące tego artykułu i uzyskaj odpowiedzi od licznej społeczności Naturlovers.
If you don't see it, check the spam, it may have been marked as spam.