Ryż Drożdżowy Czerwony
-
Bezpieczna płatność z:
Opis
Czerwony ryż drożdżowy to produkt używany przez tradycyjnych azjatyckich zielarzy od około 800 roku. Jest starannie produkowany, aby uniknąć obecności cytryniny, niepożądanego produktu ubocznego procesu fermentacji.
Właściwości i korzyści z Ryż Drożdżowy Czerwony
Wytwarzany w wyniku fermentacji czerwonych drożdży z białym ryżem, czerwony ryż drożdżowy jest powszechnie stosowany w zastosowaniach kulinarnych w celu wzmocnienia koloru i smaku żywności.
Jak zażywać Ryż Drożdżowy Czerwony?
Zaleca się przyjmować 1 tabletkę 1-2 razy dziennie, najlepiej z posiłkami.
Środki ostrożności
Nie stosować, jeśli jesteś w ciąży, może zajść w ciążę lub karmisz piersią, ponieważ stosowanie tego produktu może zaszkodzić nienarodzonemu dziecku. Tylko dla dorosłych. Skonsultuj się z lekarzem, jeśli przyjmujesz leki (zwłaszcza statyny) lub masz nietolerancję na statyny lub problemy z wątrobą. Jeśli wystąpi dyskomfort mięśni, przerwij stosowanie i skonsultuj się z lekarzem.
Warunki przechowywania
Po otwarciu przechowywać w chłodnym, suchym miejscu. Trzymać z dala od dzieci.
Skład Ryż Drożdżowy Czerwony
Wapń (z węglanu wapnia), czerwony ryż drożdżowy (Monascus purpureus) (skoncentrowany proszek (10:1), inne składniki: węglan wapnia, maltodekstryna, krzemionka, stearynian magnezu (źródło roślinne) i polewa warzywna.
Na 2 kapsułki:
Sproszkowany czerwony ryż drożdżowy (1,2 g), wapń (150 mg).
-
Nie ma jeszcze pytań odnośnie tego artykułu.
Pytania i odpowiedzi
1 pytania
Zadaj pytanie dotyczące tego artykułu i uzyskaj odpowiedzi od licznej społeczności Naturlovers.
If you don't see it, check the spam, it may have been marked as spam.