Lecytyna sojowa
-
Bezpieczna płatność z:
Wartości produktów
-
Bez parabenów Nie zawiera parabenów
-
Bez silikonu Nie zawiera silikonu
-
Bez sztucznych barwników Nie zawiera dodatkowych barwników
-
Brak alergenów Nie zawiera alergenów
Opis
Lecytyna sojowa Santiveri, gwarantowana identyfikowalność. Nie pochodzi z organizmów zmodyfikowanych genetycznie.
Właściwości i korzyści z Lecytyna sojowa
Lecytyna sojowa to kompleks naturalnych fosfolipidów izolowanych z soi, głównie fosfatydylocholiny.
Jak zażywać Lecytyna sojowa?
Spożywać od 1 do 3 łyżeczek (15 g) dziennie. Jedna łyżeczka = 5 g.
Warunki przechowywania
Przechowywać w chłodnym, suchym miejscu i chronić przed światłem.
Skład Lecytyna sojowa
Lecytyna sojowa (100%).
Tabela żywieniowa
-
Dla 100 g
-
Wartość energetyczna837 kcal
-
Tłuszcze / Lipidy90 g
-
Nasycone kwasy tłuszczowe15 g
-
Węglowodany / Kwasy tłuszczowe6.7 g
-
Cukry1.8 g
-
Błonnik pokarmowy0 g
-
Białka0 g
-
Sól0 g
-
Fosfor2.5 mg
-
Jednonienasycone kwasy tłuszczowe9 g
-
Wielonienasycone kwasy tłuszczowe33 g
Szczegóły
-
Nie ma jeszcze pytań odnośnie tego artykułu.
Pytania i odpowiedzi
Zadaj pytanie dotyczące tego artykułu i uzyskaj odpowiedzi od licznej społeczności Naturlovers.
If you don't see it, check the spam, it may have been marked as spam.