Kiełki Pszenicy
Opis
Kiełki pszenicy Ana Maria Lajusticia, olej z kiełków pszenicy jest bogaty w witaminę E. Jest to przeciwutleniacz, który sprzyja eliminacji wolnych rodników i interweniuje w utrzymaniu i elastyczności ścian komórkowych.
Właściwości i korzyści z Kiełki Pszenicy
Poprawia stan tętnic, ponieważ jest bogaty w wielonienasycone kwasy tłuszczowe. Wskazany do poprawy kondycji skóry i błon śluzowych. Suplement przeciwstarzeniowy. Osoby, które chcą poprawić profil lipidowy, zdrowie tętnic. Idealny dla osób o niskiej płodności ze względu na zły stan nasienia.
Jak zażywać Kiełki Pszenicy?
Zaleca się przyjmowanie od 4 do 8 perełek dziennie do posiłków.
Skład Kiełki Pszenicy
Żelatyna, olej z kiełków pszenicy.
-
Nie ma jeszcze pytań odnośnie tego artykułu.
Pytania i odpowiedzi
Zadaj pytanie dotyczące tego artykułu i uzyskaj odpowiedzi od licznej społeczności Naturlovers.
If you don't see it, check the spam, it may have been marked as spam.