Shitake (grzybnia)
Opis
Shitake (grzybnia) jest jedną z najlepszych i najlepiej przebadanych potraw, dlatego też udowodniono, że ma wiele właściwości. Jedną z jego najciekawszych właściwości jest wzmacniający wpływ na układ odpornościowy.
Właściwości i korzyści z Shitake (grzybnia)
Zwykle jest bardzo pomocny w problemach wirusowych i bakteryjnych, ponieważ stymuluje produkcję interferonu, limfocytów T i makrofagów. W ten sposób może pomóc w przypadkach opryszczki, grypy, przeziębienia.
Jak zażywać Shitake (grzybnia)?
Zaleca się przyjmować jedną (1) kapsułkę dziennie.
Skład Shitake (grzybnia)
Grzybnia Shitake (350 mg), żelatyna.
-
Nie ma jeszcze pytań odnośnie tego artykułu.
Pytania i odpowiedzi
Zadaj pytanie dotyczące tego artykułu i uzyskaj odpowiedzi od licznej społeczności Naturlovers.
If you don't see it, check the spam, it may have been marked as spam.