Grzyb słoneczny Holofungi
Wartości produktów
-
Vegan Nie zawiera żadnych składników pochodzenia zwierzęcego
-
Bezglutenowy Gwarantuje, że zawartość glutenu w produkcie końcowym jest równa lub mniejsza niż 20 mg / kg
-
Nie zawiera barwników Nie zawiera barwników
-
Nie zawiera cukru Zawiera maksymalnie 0,5 g cukrów na 100 g
Opis
Holofungi Hongo Del Sol firmy Equisalud to grzyb o lekko słodkim smaku i aromatach migdałów. Według badań ma więcej beta-glukanów i wyższą jakość niż inne grzyby, co czyni go jednym z najczęściej badanych
Właściwości i korzyści z Grzyb słoneczny Holofungi
Holofungi Hongo Del Sol opiera się głównie na interakcji beta-glukanów z receptorami komórek układu odpornościowego. Te interakcje uruchamiają szereg złożonych mechanizmów, których szlaki kończą się w różnych odpowiedziach komórkowych.
Jak zażywać Grzyb słoneczny Holofungi?
Zaleca się spożywać codziennie, popijając szklanką wody
Środki ostrożności
Suplementy diety nie powinny być stosowane jako substytut zróżnicowanej i zbilansowanej diety. Nie przekraczać wyraźnie zalecanej dawki. Przechowywać w miejscu niedostępnym dla małych dzieci
Warunki przechowywania
Przechowywać pojemnik szczelnie zamknięty, w suchym i chłodnym miejscu
Skład Grzyb słoneczny Holofungi
Dla 1 kapsułki:
Grzyb słoneczny (400 mg), witamina C (40 mg), celuloza mikrokrystaliczna (substancja wypełniająca), stearynian magnezu (substancja przeciwzbrylająca)
-
Nie ma jeszcze pytań odnośnie tego artykułu.
Pytania i odpowiedzi
Zadaj pytanie dotyczące tego artykułu i uzyskaj odpowiedzi od licznej społeczności Naturlovers.
If you don't see it, check the spam, it may have been marked as spam.