Drożdże w proszku bezglutenowe
Oszczędzaj dzięki tym pakietom
-
Bezpieczna płatność z:
Wartości produktów
-
Bezglutenowy Gwarantuje, że zawartość glutenu w produkcie końcowym jest równa lub mniejsza niż 20 mg / kg
-
Bez laktozy Wskazuje na brak laktozy, ale może zawierać śladowe ilości
-
Bardzo dobry. spełnia wymagania
Muito bom. Cumpre os requisitos
Tłumaczone z naturitas.pt
Zobacz oryginał
Drożdże w proszku bezglutenowe opinii
Based in 1 review
-
5 stars1
-
4 stars0
-
3 stars0
-
2 stars0
-
1 star0
Opis
Proszek do pieczenia bez laktozy i glutenu . Drożdże El Canario to pewna wartość w produkcji ciast i wielu przepisów w farszach i tortiach, nadając im zróżnicowaną gąbczastość.
Sposób przyjmowania
Aby zrobić ciasta, ciasta: mąkę ugniata się, następnie dokładnie miesza się drożdże z ciastem, a następnie piecze.
Przy smażeniu i panierowaniu: dodać trochę drożdży do mąki, 1 saszetka na 500 g.
Warunki przechowywania
Przechowywać w chłodnym i suchym miejscu
Składniki
Dwuwinian potasu, wodorowęglan sodu, mąka kukurydziana, kwas winowy. Bez glutenu i laktozy.
Tabela żywieniowa
-
Dla 16 g
-
Wartość energetyczna33.6 kcal
-
Tłuszcze / Lipidy0.2 g
-
Nasycone kwasy tłuszczowe0.1 g
-
Węglowodany / Kwasy tłuszczowe8.41 g
-
Cukry0.2 g
-
Błonnik pokarmowy0 g
-
Białka5 g
-
Sól2.48 g
Szczegóły
-
Nie ma jeszcze pytań odnośnie tego artykułu.
Pytania i odpowiedzi
Zadaj pytanie dotyczące tego artykułu i uzyskaj odpowiedzi od licznej społeczności Naturlovers.
If you don't see it, check the spam, it may have been marked as spam.