Koper włoski
Oszczędzaj dzięki tym pakietom
-
Bezpieczna płatność z:
Koper włoski opinii
Based in 1 review
-
5 stars1
-
4 stars0
-
3 stars0
-
2 stars0
-
1 star0
Opis
Koper włoski, pomaga zapobiegać rozwojowi zapalenia dziąseł, nadwrażliwości jelita grubego i rozstroju żołądka.
Jak zażywać Koper włoski?
Zaleca się jako napar umieścić roślinę w porcelanowej lub termoodpornej szklanej misce lub filiżance i zalać wrzątkiem (150-250 ml), przykryć i od czasu do czasu mieszać w razie potrzeby, po 5-10 minutach przecedzić. Napar zostanie przygotowany dla delikatnych części roślin, takich jak liście, kwiaty, wierzchołki kwiatowe, części nadziemne, a także dla niektórych odpowiednio zmiażdżonych korzeni.
W wywarze umieścić roślinę w wodzie i zagotować na około 5-10 minut, odstawić do ostygnięcia i przecedzić. Odwar jest przygotowywany z roślin skórzastych lub bardzo twardych części roślin, takich jak korzenie, kora, łodygi, a zwłaszcza z tych, które zawierają garbniki.
Skład Koper włoski
Koper włoski
-
Nie ma jeszcze pytań odnośnie tego artykułu.
Pytania i odpowiedzi
1 pytania
Zadaj pytanie dotyczące tego artykułu i uzyskaj odpowiedzi od licznej społeczności Naturlovers.
If you don't see it, check the spam, it may have been marked as spam.