Cukier kokosowy - BIO - 250g
Wartości produktów
-
Vegan Nie zawiera żadnych składników pochodzenia zwierzęcego
-
Bezglutenowy Gwarantuje, że zawartość glutenu w produkcie końcowym jest równa lub mniejsza niż 20 mg / kg
-
Bez konserwantów Nie zawiera dodatków przedłużających trwałość produktu
-
BIO-ECO Produkcja ekologiczna, która szanuje środowisko naturalne i jest wolna od pestycydów i GMO
Opis
Organiczny cukier kokosowy Iswari to najsmaczniejszy słodzik, jaki możesz spróbować, i źródło składników odżywczych. Pochodzi z kwiatów kokosa, których odparowanie daje słynne kryształy cukru.
Właściwości i korzyści z Cukier kokosowy - BIO - 250g
Jest produkowany z kwiatów kokosa z Indonezji, których nektar jest zbierany ręcznie przez zbieraczy, bezpośrednio z drzewa. Następnie odparowuje się, aby wytworzyć kryształy cukru. Bogata w wapń i potas, jest prawdziwą słodyczą, która pozwoli Ci przygotować wszystkie słodkie przysmaki.
Jak zażywać Cukier kokosowy - BIO - 250g?
Zaleca się dodawanie go do ciast, ciastek, napojów itp.
Warunki przechowywania
Przechowywać w chłodnym, suchym miejscu, z dala od światła. Nie wymaga chłodzenia. Okres ważności, 24 miesiące od zapakowania w zapieczętowanym opakowaniu.
Skład Cukier kokosowy - BIO - 250g
Organiczny cukier kokosowy.
Tabela żywieniowa
-
Dla 100 g
-
Wartość energetyczna400 kcal
-
Tłuszcze / Lipidy1 g
-
Nasycone kwasy tłuszczowe0.9 g
-
Węglowodany / Kwasy tłuszczowe95 g
-
Cukry81 g
-
Błonnik pokarmowy4 g
-
Białka0.8 g
-
Sól0.28 g
-
Potas820 mg
-
Wapń251 mg
-
Żelazo2.4 mg
Szczegóły
-
Nie ma jeszcze pytań odnośnie tego artykułu.
Pytania i odpowiedzi
Zadaj pytanie dotyczące tego artykułu i uzyskaj odpowiedzi od licznej społeczności Naturlovers.
If you don't see it, check the spam, it may have been marked as spam.