Ippocastano TM 52
Wartości produktów
-
100% naturalny Wykonane z naturalnych komponentów
-
BIO-ECO Produkcja ekologiczna, która szanuje środowisko naturalne i jest wolna od pestycydów i GMO
Opis
Ippocastano TM 52 od Specchiasol według francuskiej szkoły, roztwory wodno-alkoholowe i nowoczesność klejnotów przygotowanych przez Specchiasol zaczynają się ściśle od roślin uprawianych w ich naturalnym środowisku i zbieranych w okresie balsamicznym.
Właściwości i korzyści z Ippocastano TM 52
Duża liczba użytych roślin jest zbierana w gospodarstwie ekologicznym San Demetrio w Salento, w gminie Specchia (stąd nazwa firmy) należącej do Specchiasol. Kolejna część jest gromadzona w górach Lessini i Monte Baldo, w obszarze Werony, w obszarach wybranych ze względu na jakość środowiska i tradycyjną kulturę ziołową mieszkańców, dodatkowa gwarancja wyboru najlepszego czasu zbiorów . Najważniejsza różnica między klasycznym barwnikiem a barwnikiem macierzystym znajduje się w materiale wyjściowym: w klasycznym barwniku składa się z suszonej rośliny, podczas gdy w nalewce macierzystej jest podawana przez świeżą roślinę. Preparat jest wytwarzany z niską zawartością alkoholu, dzięki czemu uzyskuje się prawie całkowite utrzymanie aktywnych składników świeżych roślin.
Ippocastano, czyli kasztan indyjski, jest drzewem tradycyjnie znanym z użytecznych właściwości w celu promowania fizjologicznej funkcji mikrokrążenia. Specchiasol wybrał stosowanie roślin uprawianych zgodnie z metodą organiczną i zbieranych w okresie balsamicznym, aby zapewnić integralność zasad tych roślin.
Jak zażywać Ippocastano TM 52?
Zaleca się spożywać rozcieńczony w niewielkiej ilości wody.
Skład Ippocastano TM 52
Wodnoalkoholowy ekstrakt z kasztanowca.
-
Nie ma jeszcze pytań odnośnie tego artykułu.
Pytania i odpowiedzi
Zadaj pytanie dotyczące tego artykułu i uzyskaj odpowiedzi od licznej społeczności Naturlovers.
If you don't see it, check the spam, it may have been marked as spam.