Kasza jęczmienna
-
Bezpieczna płatność z:
Wartości produktów
-
Made in Italy Produkt wytworzony we Włoszech
-
BIO-ECO Produkcja ekologiczna, która szanuje środowisko naturalne i jest wolna od pestycydów i GMO
Opis
Jest to jedno z najbardziej wszechstronnych zbóż w kuchni i ma ważne właściwości odżywcze. Jest źródłem soli mineralnych, zwłaszcza fosforu, natomiast najliczniej występującymi witaminami są te z grupy B, w szczególności niacyna
Wskazanie
Kasza jęczmienna jest gotowa do gotowania przy zachowaniu wysokiej wartości błonnika pokarmowego. Beta-glukany jęczmienne, rozpuszczalny błonnik (4,41 g), przyczyniają się do utrzymania prawidłowego poziomu tłuszczów we krwi
Środki ostrożności
Może zawierać śladowe ilości glutenu i sezamu
Warunki przechowywania
Przechowywać w chłodnym, suchym miejscu.
Składniki
Kasza perłowa*
* Ekologiczny
Certyfikat
IT-BIO-O14 Agricoltura Włochy
Tabela żywieniowa
-
Dla 100 g
-
Wartość energetyczna319 kcal
-
Tłuszcze / Lipidy1.4 g
-
Nasycone kwasy tłuszczowe0.3 g
-
Węglowodany / Kwasy tłuszczowe70.5 g
-
Cukry0.1 g
-
Błonnik pokarmowy9.1 g
-
Białka10.4 g
-
Sól0.008 g
Szczegóły
-
Nie ma jeszcze pytań odnośnie tego artykułu.
Pytania i odpowiedzi
Zadaj pytanie dotyczące tego artykułu i uzyskaj odpowiedzi od licznej społeczności Naturlovers.
If you don't see it, check the spam, it may have been marked as spam.