Raw Probiotics Ultimate Care (stabilny na półce)
Wartości produktów
-
Bezglutenowy Gwarantuje, że zawartość glutenu w produkcie końcowym jest równa lub mniejsza niż 20 mg / kg
-
Znakomita marka jakości, ten produkt został mi polecony za dobrą cenę.
Marca de excelente qualidade, foi-me recomendado este produto que está com um bom preço.
Tłumaczone z naturitas.pt
Zobacz oryginał -
To bardzo skuteczny produkt wzmacniający odporność.
É um produto bastante eficaz para reforçar a imunidade
Tłumaczone z naturitas.pt
Zobacz oryginał
Raw Probiotics Ultimate Care (stabilny na półce) opinii
Based in 2 reviews
-
5 stars2
-
4 stars0
-
3 stars0
-
2 stars0
-
1 star0
Opis
Raw Probiotics Ultimate Care zawiera przebadaną klinicznie mieszankę Replenish, dzięki czemu jest najlepszym probiotykiem towarzyszącym w osiągnięciu równowagi, pomagającym zapełnić przewód pokarmowy dobrymi bakteriami.
Właściwości i korzyści z Raw Probiotics Ultimate Care (stabilny na półce)
Zawiera 34 surowe szczepy probiotyczne, które promują różnorodność flory występującej w przyrodzie.
Zawiera Replenish Blend, przebadany klinicznie, aby przywrócić utracone dobre bakterie.
Dostarcza enzymy trawiące białka, które wspomagają trawienie.
Jak zażywać Raw Probiotics Ultimate Care (stabilny na półce)?
U osób dorosłych zaleca się przyjmowanie 1 kapsułki dziennie. Można go przyjmować z jedzeniem lub bez. Kapsułki można otworzyć. Zawartość można wypić bezpośrednio z wodą lub sokiem.
Środki ostrożności
Nie jest przeznaczony dla dzieci.
Warunki przechowywania
Przechowywać w chłodnym, suchym miejscu.
Skład Raw Probiotics Ultimate Care (stabilny na półce)
Inne składniki: celuloza roślinna (kapsułka), ryż ekologiczny (łuska).
Na 1 kapsułkę:
Replenish Mix (100 miliardów CFU): ISS Bifidobacterium lactis (SD-5219), Lactobacillus acidophilus (SD-5221), Lactobacillus paracasei (SD-5218), Bifidobacterium lactis (SD-5220), surowa mieszanka probiotyków pełnowartościowych: jogurt bułgarski ( koncentrat mleka, „Kultura dzikiego kefiru wschodnioeuropejskiego zawierająca Bifidobacterium lactis, Bifidobacterium longum, Lactobacillus acidophilus, LactobacillusBrevis, Lactobacillus bulgaricus, Lactobacillus casei, Lactobacillus fermentus, Lactobacillus kefirumus kementus, Lacttis, Lacti- coccillus, Lactobacillus para. plantarum, Lactococcus lactis biovar diacetylactis, Leuconostoc lactis, Leuconostoc mesenteroides, Leuconostoc cremoris, Leuconostoc dextranicum, Kluyveromyces marxianus, Brettanomyces anomalus, Debaryomyces hansenii, Saccharomycecesunisis to cerevisiae, Saccharomyces exiguus, Torulaspora delbrueckii; Mieszanka enzymów trawiących białka (50 mg): proteaza, kwaśna proteaza, proteaza S; Mieszanka surowych owoców i warzyw z Europy Wschodniej (45 mg): czerwona papryka (owoce), zielona herbata (nasiona), marchew (korzeń), śliwka (owoce), wiśnia (owoce), truskawka (owoce), malina (owoce)
-
Nie ma jeszcze pytań odnośnie tego artykułu.
Pytania i odpowiedzi
Zadaj pytanie dotyczące tego artykułu i uzyskaj odpowiedzi od licznej społeczności Naturlovers.
If you don't see it, check the spam, it may have been marked as spam.