Sałatka Rybacka Francja
Wartości produktów
-
Made in France Produkt wyprodukowany we Francji
-
Ecocert Produkt ekologiczny certyfikowany przez ECOCERT
-
BIO-ECO Produkcja ekologiczna, która szanuje środowisko naturalne i jest wolna od pestycydów i GMO
Opis
Sałatka rybacka Francja to kompozycja wykonana z bardzo kolorowych drobnych płatków (mieszanka 3 alg zebranych z Roscoff, zielona, czerwona i czarna) bardzo praktyczna. Te glony są bogate w białko.
Właściwości i korzyści z Sałatka Rybacka Francja
Produkt ten jest po prostu posypany wieloma preparatami, naczyniami zbożowymi lub warzywami gotowanymi na parze; stosowany w sosach sałatkowych i dodawany do wszystkich rodzajów ciasta chlebowego (chleb z wodorostów), pizzy ... Sałatka rybacka nie wymaga gotowania.
Środki ostrożności
Może zawierać śladowe ilości skorupiaków i mięczaków
Warunki przechowywania
Przechowywać w chłodnym, suchym miejscu, z dala od światła
Skład Sałatka Rybacka Francja
Wodorosty Nori, Alga dulse, sałata morska, Dulse, Nori.
Tabela żywieniowa
-
Dla 100 g
-
Wartość energetyczna221 kcal
-
Tłuszcze / Lipidy1.4 g
-
Nasycone kwasy tłuszczowe0.4 g
-
Węglowodany / Kwasy tłuszczowe18.6 g
-
Białka18 g
-
Sól4.2 g
Szczegóły
-
Nie ma jeszcze pytań odnośnie tego artykułu.
Pytania i odpowiedzi
Zadaj pytanie dotyczące tego artykułu i uzyskaj odpowiedzi od licznej społeczności Naturlovers.
If you don't see it, check the spam, it may have been marked as spam.