Przecier z rabarbaru z mango bez cukru
-
Bezpieczna płatność z:
Wartości produktów
-
Nie zawiera cukru Zawiera maksymalnie 0,5 g cukrów na 100 g
-
BIO-ECO Produkcja ekologiczna, która szanuje środowisko naturalne i jest wolna od pestycydów i GMO
Opis
Purée z mango i rabarbaru Coteaux Nantais bez cukru rozbudzi wszystkie zmysły swoim oryginalnym aromatem. Egzotyczny aromat mango łagodzi kwaśny ton rabarbaru.
Wskazanie
Miękka i rozpływająca się konsystencja 100% czyste owoce, gotowane w kotle, bez dodatku cukrów.
Marka Côteaux Nantais oferuje ekologiczne soki, nektary, soki musujące, cydry, octy, przeciery, kompoty itp. Produkuje i sprzedaje produkty ekologiczne lub demeter. Zajmuje się biodynamiką od lat 90. Ta metoda rolnictwa szanuje życie, przyrodę i cykle przyrodnicze.
Skład Przecier z rabarbaru z mango bez cukru
Mango* (70%), Rabarbar* (30%)
(*) Składnik z upraw ekologicznych.
Tabela żywieniowa
-
Dla 100 g
-
Wartość energetyczna53 kcal
-
Tłuszcze / Lipidy0.6 g
-
Węglowodany / Kwasy tłuszczowe9.8 g
-
Białka1 g
-
Sól0.02 g
Szczegóły
-
Nie ma jeszcze pytań odnośnie tego artykułu.
Pytania i odpowiedzi
Zadaj pytanie dotyczące tego artykułu i uzyskaj odpowiedzi od licznej społeczności Naturlovers.
If you don't see it, check the spam, it may have been marked as spam.