Olejek eteryczny Petits Boudoirs ze słodkiej pomarańczy
Wartości produktów
-
Made in France Produkt wyprodukowany we Francji
-
BIO-ECO Produkcja ekologiczna, która szanuje środowisko naturalne i jest wolna od pestycydów i GMO
Opis
Kochanie, nie ma czasu na dąsanie się z naszym buduarem! Ponowna wizyta na bazie francuskiej mąki i jajek, witaminy B1 pochodzenia naturalnego z nutą olejku ze słodkiej pomarańczy: oto idealna przekąska dla szczęścia dziecka. * Data przydatności do spożycia (ten produkt można spożywać, o ile jego wygląd, smak i zapach nie ulegną zmianie)
Wskazanie
od 8 miesięcy
Sposób przyjmowania
Dziecko musi spełniać następujące warunki, aby móc wgryźć się w buduary BABYBIO: - ma już dwa zęby - umie zjeść kawałek chleba - umie jeść potrawy z małymi kawałkami - siedzi sam w swoim krzesełku - Ze względów bezpieczeństwa dziecko może cieszyć się buduarem Babybio pod czujnym nadzorem osoby dorosłej i siedzącej w pozycji wyprostowanej. Od 8 miesięcy - tylko w owsiance: W misce pokruszyć 1 lub 2 biszkopty w 150 ml gorącego lub zimnego mleka następne. Poczekaj 1 minutę. Dobrze zetrzyj łyżką, aż biszkopt dobrze się rozpuści. W butelce pokruszyć 1 buduar w butelce letniego mleka do dalszego żywienia niemowląt, odczekać 1 minutę i energicznie wstrząsać, aż ciasto się rozpuści. Od 10 miesiąca życia: do żucia, jeśli dziecko jest gotowe, kształt i rozmiar buduaru Babybio zostały specjalnie zaprojektowane do użytku podczas przełomu zębów. Przed otwarciem przechowywać w temperaturze pokojowej
Skład Olejek eteryczny Petits Boudoirs ze słodkiej pomarańczy
Ciastko z olejkiem ze słodkiej pomarańczy odpowiednie dla niemowląt Mąka pszenna z Francji * 29%, skrobia pszenna *, cukier trzcinowy *, całe jajko z Francji * 18%, olej rzepakowy *, drożdże, olejek ze słodkiej pomarańczy * 0,6%, proszek do pieczenia : węglany amonu. Zawiera: gluten, jajko. Może zawierać śladowe ilości: mleka, orzechów, soi, sezamu * Składniki pochodzące z upraw ekologicznych
Certyfikat
Od ponad 20 lat Babybio wykorzystuje całą swoją wiedzę w służbie dzieciom, oferując im ekologiczne produkty wyprodukowane we Francji. Silne relacje z producentami pozwalają nam na staranny dobór składników w większości pochodzących z francuskiego rolnictwa. Co może być lepszego niż pasternak z Doliny Loary lub cukinia z Prowansji, aby obudzić podniebienie autentycznymi smakami?
-
Nie ma jeszcze pytań odnośnie tego artykułu.
Pytania i odpowiedzi
Zadaj pytanie dotyczące tego artykułu i uzyskaj odpowiedzi od licznej społeczności Naturlovers.
If you don't see it, check the spam, it may have been marked as spam.