Polenta Kukurydza i Gryka
Wartości produktów
-
Bezglutenowy Gwarantuje, że zawartość glutenu w produkcie końcowym jest równa lub mniejsza niż 20 mg / kg
-
Made in Italy Produkt wytworzony we Włoszech
-
BIO-ECO Produkcja ekologiczna, która szanuje środowisko naturalne i jest wolna od pestycydów i GMO
Opis
Polenta Kukurydza i kasza gryczana (N) od ValpiBio są szybkie w przygotowaniu, a ich delikatny smak idealnie dostosuje się do wszystkich przepisów: w kremowej, łagodnej lub chrupkiej wersji; w postaci pasztecików, przecierów lub ciast: skojarzenia są nieograniczone!
Sposób przyjmowania
Zaleca się wykonanie w następujący sposób: w rondlu zagotować 500 ml wody i 1 szczyptę soli, po wlaniu deszczu 100 g (dla 2 osób) preparatu na polentę podczas mieszania i gotowania 8 min. na małym ogniu, ciągle mieszając.
Tabela żywieniowa
-
Dla
-
Wartość energetyczna357 kcal
-
Tłuszcze / Lipidy0.8 g
-
Nasycone kwasy tłuszczowe0.2 g
-
Węglowodany / Kwasy tłuszczowe79 g
-
Błonnik pokarmowy1.6 g
-
Białka7.6 g
Szczegóły
-
Nie ma jeszcze pytań odnośnie tego artykułu.
Pytania i odpowiedzi
Zadaj pytanie dotyczące tego artykułu i uzyskaj odpowiedzi od licznej społeczności Naturlovers.
If you don't see it, check the spam, it may have been marked as spam.