Organiczna manna ryżowa
Wartości produktów
-
Vegan Nie zawiera żadnych składników pochodzenia zwierzęcego
-
Nie zawiera cukru Zawiera maksymalnie 0,5 g cukrów na 100 g
-
Bez laktozy Wskazuje na brak laktozy, ale może zawierać śladowe ilości
-
Organiczny Produkcja ekologiczna, która szanuje środowisko naturalne i jest wolna od pestycydów i GMO
-
Niski poziom tłuszczu Nie zawiera więcej niż 3 g tłuszczu na 100 g w przypadku produktu stałego lub 1,5 g tłuszczu na 100 ml w przypadku produktu płynnego.
-
BIO-ECO Produkcja ekologiczna, która szanuje środowisko naturalne i jest wolna od pestycydów i GMO
Opis
Biográ Bio Ryż Kasza manna jest produktem mielenia ryżu lub innych zbóż, takich jak pszenica, owies lub kukurydza.
Wskazanie
Jest uważany za gęstą mąkę. Mąka z manny ma specjalne właściwości, które pozwalają na włączenie jej do diety w celu leczenia hipercholesterolemii, a tym samym obniżenia złego cholesterolu lub LDL we krwi.
Sposób przyjmowania
Zaleca się wlewać do wrzącej wody. 2 łyżki stołowe na 1/4 litra wody. Gotuj 12-15 minut. Dodaj olej do smaku.
Środki ostrożności
Wyprodukowano w fabryce, która wykorzystuje nabiał, jajka, gluten, soję, sezam, orzechy i seler.
Warunki przechowywania
Przechowywać w chłodnym, suchym miejscu.
Składniki
Kukurydza z kaszy manny
Tabela żywieniowa
-
Dla 100 g
-
Wartość energetyczna359 kcal
-
Tłuszcze / Lipidy0.6 g
-
Węglowodany / Kwasy tłuszczowe80 g
-
Białka7 g
-
Sól0.016 g
Szczegóły
-
Nie ma jeszcze pytań odnośnie tego artykułu.
Pytania i odpowiedzi
Zadaj pytanie dotyczące tego artykułu i uzyskaj odpowiedzi od licznej społeczności Naturlovers.
If you don't see it, check the spam, it may have been marked as spam.