Kuskus z kukurydzy i ryżu
Wartości produktów
-
Bezglutenowy Gwarantuje, że zawartość glutenu w produkcie końcowym jest równa lub mniejsza niż 20 mg / kg
Opis
Kuskus kukurydziany i ryż Fior di Loto są wytwarzane tradycyjną metodą przygotowywania kuskusu, jednak z użyciem mąki gryczanej, która sprawia, że jest naturalnie bezglutenowa i stanowi źródło błonnika.
Sposób przyjmowania
Zaleca się umieścić go w misce i zalać wrzącą wodą lub bulionem, delikatnie mieszając, aby nie powstały grudki. Za kilka minut wzrośnie i będzie gotowy towarzyszyć każdej potrawie. Tradycyjną alternatywą jest gotowanie na parze, co dodatkowo ją ulepsza.
Składniki
ekologiczna mąka kukurydziana, ekologiczna mąka ryżowa.
Tabela żywieniowa
-
Dla 100 g
-
Wartość energetyczna362 kcal
-
Tłuszcze / Lipidy1.2 g
-
Nasycone kwasy tłuszczowe0.3 g
-
Węglowodany / Kwasy tłuszczowe79 g
-
Cukry1.4 g
-
Błonnik pokarmowy2.9 g
-
Białka7.3 g
-
Sól0 g
Szczegóły
-
Nie ma jeszcze pytań odnośnie tego artykułu.
Pytania i odpowiedzi
Zadaj pytanie dotyczące tego artykułu i uzyskaj odpowiedzi od licznej społeczności Naturlovers.
If you don't see it, check the spam, it may have been marked as spam.