Kuskus gryczany bezglutenowy
Oszczędzaj dzięki tym pakietom
-
Bezpieczna płatność z:
Wartości produktów
-
Bezglutenowy Gwarantuje, że zawartość glutenu w produkcie końcowym jest równa lub mniejsza niż 20 mg / kg
-
Organiczny Produkcja ekologiczna, która szanuje środowisko naturalne i jest wolna od pestycydów i GMO
-
BIO-ECO Produkcja ekologiczna, która szanuje środowisko naturalne i jest wolna od pestycydów i GMO
-
Przyjemny smak. Stosuj jako dodatek do warzyw i białka.
Sabor agradável. Uso para acompanhamento dos legumes e proteína.
Tłumaczone z naturitas.pt
Zobacz oryginał -
To bardzo dobry produkt. Najbliżej normalności
Es un producto muy bueno. Lo más parecido al normal
Tłumaczone z naturitas.es
Zobacz oryginał -
Świetny smak i szybki w przygotowaniu
Excelente sabor y de preparación rápida
Tłumaczone z naturitas.es
Zobacz oryginał -
Od lat nie mogłam jeść kuskusu. Jest bardzo drogi, jak wszystkie produkty bezglutenowe, ale bardzo się cieszę, że go znalazłem.
Hacía años que no podía comer cuscús. Es muy caro cómo todos los productos sin gluten pero yo estoy muy contenta de haberlo encontrado
Tłumaczone z naturitas.es
Zobacz oryginał -
Przychodzą w mini torebkach i fajnie jest lepiej rozłożyć porcje.
Vienen en mini bolsitas y está genial para distribuir mejor las raciones.
Tłumaczone z naturitas.es
Zobacz oryginał
Kuskus gryczany bezglutenowy opinii
Based in 8 reviews
-
5 stars7
-
4 stars1
-
3 stars0
-
2 stars0
-
1 star0
Opis
Czym jest bezglutenowy kuskus z kaszy gryczanej?
Kuskus to danie o bardzo starożytnym pochodzeniu. Jest przygotowywany w procesie, który częściowo gotuje semolinę na parze, dlatego jest tak szybki w przygotowaniu.
Właściwości bezglutenowego kuskusu gryczanego
Kuskus ma właściwości organoleptyczne, które nadają temu tradycyjnemu daniu mocny smak. Kuskus Altri Cereali jest gwarantowanym bezglutenowym źródłem błonnika i zapewnia go Narodowy System Zdrowia. Pyszna i zdrowa alternatywa dla kukurydzy i ryżu.
Bezglutenowy kuskus jest zdrową opcją w porównaniu z kukurydzą i ryżem, który jest również ważnym źródłem błonnika. Dlatego idealnie nadaje się do wprowadzenia do diety osób cierpiących na zaparcia (zarówno okazjonalne, jak i przewlekłe).
Sposób przyjmowania
Wsyp 250 g kusu do pojemnika. Wymieszaj i dodaj 250 ml gorącej wody bez wrzenia. Przykryć i odstawić na kilka minut do uzyskania pożądanej konsystencji. Dodaj sól i łyżeczkę oliwy z oliwek, pokrój widelcem, dopraw według własnego gustu.
Środki ostrożności
Może zawierać śladowe ilości soi.
Warunki przechowywania
Przechowywać w chłodnym, suchym miejscu, z dala od źródeł światła i ciepła.
Składniki
Mąka gryczana. *Biologiczny.
Certyfikat
IT-BIO-014
Tabela żywieniowa
-
Dla 100 g
-
Wartość energetyczna352 kcal
-
Tłuszcze / Lipidy1.7 g
-
Nasycone kwasy tłuszczowe0.4 g
-
Węglowodany / Kwasy tłuszczowe71.4 g
-
Cukry1.8 g
-
Błonnik pokarmowy5.8 g
-
Białka9.9 g
-
Sól0.1 g
Szczegóły
-
Nie ma jeszcze pytań odnośnie tego artykułu.
Pytania i odpowiedzi
Zadaj pytanie dotyczące tego artykułu i uzyskaj odpowiedzi od licznej społeczności Naturlovers.
If you don't see it, check the spam, it may have been marked as spam.