Żółta soja
Oszczędzaj dzięki tym pakietom
-
Bezpieczna płatność z:
Wartości produktów
-
BIO-ECO Produkcja ekologiczna, która szanuje środowisko naturalne i jest wolna od pestycydów i GMO
Opis
Soja żółta fructivia to bardzo pożywne rośliny strączkowe. Soja jest doskonałym źródłem białka roślinnego.
Wskazanie
Produkty Fructivia oferują między innymi najlepszą zdrową żywność, w tym koncentraty, owoce z ekstraktami roślinnymi, w 100% naturalne napoje ziołowe i owocowe, a nawet pożywienie w postaci proszku.
Sposób przyjmowania
Zaleca się moczenie przez noc przed gotowaniem soi przez co najmniej 3 godziny. Ten czas gotowania jest niezbędny do dobrej strawności. Najlepiej nie spożywać na surowo. Soja jest spożywana zarówno na ciepło, jak i na zimno, włączana do sałatek, gulaszu, zapiekanek.
Składniki
100% żółta soja *
* z rolnictwa ekologicznego, certyfikowany przez FR-BIO-10
Tabela żywieniowa
-
Dla 100 g
-
Wartość energetyczna386.7 kcal
-
Tłuszcze / Lipidy18.3 g
-
Nasycone kwasy tłuszczowe2.4 g
-
Węglowodany / Kwasy tłuszczowe6.3 g
-
Cukry5.7 g
-
Błonnik pokarmowy22 g
-
Białka38.2 g
-
Sól0.01 g
Szczegóły
-
Nie ma jeszcze pytań odnośnie tego artykułu.
Pytania i odpowiedzi
Zadaj pytanie dotyczące tego artykułu i uzyskaj odpowiedzi od licznej społeczności Naturlovers.
If you don't see it, check the spam, it may have been marked as spam.