Płatki Ciecierzycy
-
Bezpieczna płatność z:
Wartości produktów
-
Bez konserwantów Nie zawiera dodatków przedłużających trwałość produktu
-
Bez sztucznych aromatów Nie zawiera dodatków środków aromatyzujących.
-
BIO-ECO Produkcja ekologiczna, która szanuje środowisko naturalne i jest wolna od pestycydów i GMO
Płatki Ciecierzycy opinii
Based in 1 review
-
5 stars1
-
4 stars0
-
3 stars0
-
2 stars0
-
1 star0
Opis
Płatki ciecierzycy Celnat pozwalają znacznie skrócić czas gotowania tego rośliny strączkowej bez zmiany jej smaku lub tekstury.
Wskazanie
Płatki te zostaną wykorzystane do przygotowania pysznego hummusu (zacieru w Tahin) lub do wzbogacenia białka w zupach warzywnych lub po prostu w postaci zacieru jako dodatku do warzyw i zbóż.
Sposób przyjmowania
Zaleca się wziąć 4 łyżeczki. do s. na osobę i gotować przez 10 minut w 200 ml wrzącej wody. Odstaw na 2 minuty. W przeciwnym razie bezpośrednio włącz swoje płatki w słone lub słodkie preparaty, takie jak zapiekanki, zupy, paszteciki warzywne, pączki, ciasta, ciastka, pieczywo.
Składniki
Płatki Ciecierzycy.
Tabela żywieniowa
-
Dla 100 g
-
Wartość energetyczna336 kcal
-
Tłuszcze / Lipidy5.9 g
-
Nasycone kwasy tłuszczowe0.6 g
-
Węglowodany / Kwasy tłuszczowe44 g
-
Cukry2.4 g
-
Błonnik pokarmowy16 g
-
Białka19 g
-
Sól0.06 g
Szczegóły
-
Nie ma jeszcze pytań odnośnie tego artykułu.
Pytania i odpowiedzi
Zadaj pytanie dotyczące tego artykułu i uzyskaj odpowiedzi od licznej społeczności Naturlovers.
If you don't see it, check the spam, it may have been marked as spam.