czerwona fasola
Wartości produktów
-
BIO-ECO Produkcja ekologiczna, która szanuje środowisko naturalne i jest wolna od pestycydów i GMO
Opis
Fasola czerwona Fructivia ma kolor od różowawego do ciemnoczerwonego, ma wyraźny smak i gładką konsystencję. Są bogate w węglowodany, błonnik, białka i zawierają mało tłuszczu. W Meksyku używa się go do przygotowania Chili con Carne.
Wskazanie
Czerwona fasola o jednolitym różowawym do ciemnoczerwonego koloru ma wyraźny smak i miękką konsystencję. Konserwa zachowuje swój kształt i teksturę. Dostarczają węglowodanów i błonnika pokarmowego. Są bogate w białko i zawierają bardzo mało tłuszczu.
Sposób przyjmowania
Zaleca się moczyć przez 24 godziny. Gotować w osolonej przegotowanej wodzie przez 60 minut na średnim ogniu. użyj 4 porcji wody na każdą porcję fasoli. Doprawić do smaku.
Warunki przechowywania
Przechowywać w świeżym i suchym miejscu.
Składniki
Ekologiczna czerwona fasola (100%).
Tabela żywieniowa
-
Dla 100 g
-
Wartość energetyczna315 kcal
-
Tłuszcze / Lipidy1.1 g
-
Nasycone kwasy tłuszczowe0.15 g
-
Węglowodany / Kwasy tłuszczowe46.1 g
-
Cukry2.1 g
-
Błonnik pokarmowy15.2 g
-
Białka22.5 g
-
Sól0.03 g
Szczegóły
-
Nie ma jeszcze pytań odnośnie tego artykułu.
Pytania i odpowiedzi
1 pytania
Zadaj pytanie dotyczące tego artykułu i uzyskaj odpowiedzi od licznej społeczności Naturlovers.
If you don't see it, check the spam, it may have been marked as spam.