Ryż do sushi
Wartości produktów
-
Vegan Nie zawiera żadnych składników pochodzenia zwierzęcego
-
Organiczny Produkcja ekologiczna, która szanuje środowisko naturalne i jest wolna od pestycydów i GMO
-
Wegetariański Nie zawiera zwierząt, ale może zawierać produkty zwierzęce, takie jak mleko, jaja lub miód
-
BIO-ECO Produkcja ekologiczna, która szanuje środowisko naturalne i jest wolna od pestycydów i GMO
Opis
Ryż do sushi Vivibio to specjalny włoski ryż lotosowy do robienia sushi. Są to ziarna krystaliczne i smukłe, które mogą pozostać wyraźne po ugotowaniu.
Wskazanie
Ryż ten jest jedną z najłatwiej przyswajalnych odmian, wybierając bakterie fermentacyjne.
Sposób przyjmowania
Polecany do przyrządzania sushi. Czas gotowania: około 13/15 minut.
Środki ostrożności
Może zawierać śladowe ilości zbóż zawierających gluten, sezam, soję i orzechy.
Składniki
Ryż lotosowy.
Tabela żywieniowa
-
Dla 500 g
-
Wartość energetyczna347 kcal
-
Tłuszcze / Lipidy0.7 g
-
Nasycone kwasy tłuszczowe0.1 g
-
Węglowodany / Kwasy tłuszczowe0.2 g
-
Cukry77.5 g
-
Błonnik pokarmowy1.9 g
-
Białka6.8 g
-
Sól0 g
Szczegóły
-
Nie ma jeszcze pytań odnośnie tego artykułu.
Pytania i odpowiedzi
Zadaj pytanie dotyczące tego artykułu i uzyskaj odpowiedzi od licznej społeczności Naturlovers.
If you don't see it, check the spam, it may have been marked as spam.