Mieszanka komosy ryżowej - bezglutenowa
Wartości produktów
-
Bezglutenowy Gwarantuje, że zawartość glutenu w produkcie końcowym jest równa lub mniejsza niż 20 mg / kg
-
BIO-ECO Produkcja ekologiczna, która szanuje środowisko naturalne i jest wolna od pestycydów i GMO
-
Ta mieszanka jest naprawdę pyszna
Questo mix è veramente buonissimo
Tłumaczone z naturitas.it
Zobacz oryginał
Mieszanka komosy ryżowej - bezglutenowa opinii
Based in 1 review
-
5 stars1
-
4 stars0
-
3 stars0
-
2 stars0
-
1 star0
Opis
Probios Quinoa Mix - bezglutenowy może być stosowany jako baza do przyrządzania wielu przepisów: smażonych z warzywami, do ciast czy ciast i wielu innych przetworów.
Wskazanie
Quinoa (Chenopodium quinoa) nie jest prawdziwym zbożem, ale rośliną zielną. Uprawiana była już 5000 lat temu przez populacje andyjskie, dla których nadal stanowi bazę pokarmową. Inkowie czcili ją jako świętą roślinę nazywając ją „matką wszystkich nasion”.
Jego właściwości odżywcze sprawiają, że jest dobrym źródłem białka i błonnika.
Sposób przyjmowania
Zaleca się umycie zbóż przed gotowaniem w celu usunięcia wszelkich zanieczyszczeń.
Środki ostrożności
Mogą zawierać śladowe ilości nasion sezamu i orzechów.
Składniki
Quinoa (50%), Czarna komosa ryżowa (25%), Czerwona komosa ryżowa (25%)
Tabela żywieniowa
-
Dla 100 g
-
Wartość energetyczna1492 kcal
-
Tłuszcze / Lipidy6.1 g
-
Nasycone kwasy tłuszczowe0.7 g
-
Węglowodany / Kwasy tłuszczowe57.2 g
-
Cukry5 g
-
Błonnik pokarmowy7 g
-
Białka14.1 g
-
Sól12 g
Szczegóły
-
Nie ma jeszcze pytań odnośnie tego artykułu.
Pytania i odpowiedzi
Zadaj pytanie dotyczące tego artykułu i uzyskaj odpowiedzi od licznej społeczności Naturlovers.
If you don't see it, check the spam, it may have been marked as spam.