Biała komosa ryżowa
Wartości produktów
-
Bezglutenowy Gwarantuje, że zawartość glutenu w produkcie końcowym jest równa lub mniejsza niż 20 mg / kg
-
BIO-ECO Produkcja ekologiczna, która szanuje środowisko naturalne i jest wolna od pestycydów i GMO
Opis
Biała komosa ryżowa Fior di Loto to roślina zielna typowa dla regionu andyjskiego tej samej rodziny co szpinak i burak. Uprawiany i spożywany już 5000 lat temu przez cywilizacje przedkolumbijskie, został określony przez Inków jako „chisiya mama” matka wszystkich nasion. Idealny do zimnych sałatek z sezonowymi warzywami, pasztetami warzywnymi, klopsikami, zupami i zupami.
Sposób przyjmowania
Przed użyciem zaleca się dokładne spłukanie pod bieżącą wodą. Po spłukaniu tost kilka minut i gotuj we wrzącej wodzie przez około 15 minut.
Warunki przechowywania
Przechowywać w chłodnym, suchym miejscu, z dala od źródeł światła i ciepła.
Składniki
Chenopodium quinoa
Tabela żywieniowa
-
Dla 100 g
-
Wartość energetyczna354 kcal
-
Tłuszcze / Lipidy6.1 g
-
Nasycone kwasy tłuszczowe0.7 g
-
Węglowodany / Kwasy tłuszczowe57 g
-
Cukry4 g
-
Błonnik pokarmowy7 g
-
Białka14 g
-
Sól0.013 g
Szczegóły
-
Nie ma jeszcze pytań odnośnie tego artykułu.
Pytania i odpowiedzi
Zadaj pytanie dotyczące tego artykułu i uzyskaj odpowiedzi od licznej społeczności Naturlovers.
If you don't see it, check the spam, it may have been marked as spam.