Bezglutenowa biała komosa ryżowa
Wartości produktów
-
Bezglutenowy Gwarantuje, że zawartość glutenu w produkcie końcowym jest równa lub mniejsza niż 20 mg / kg
-
BIO-ECO Produkcja ekologiczna, która szanuje środowisko naturalne i jest wolna od pestycydów i GMO
Opis
Probios Gluten Free White Quinoa jest pseudozbożem znanym i spożywanym od tysiącleci przez populacje andyjskie. Nie zawiera glutenu, dzięki czemu nadaje się nawet dla osób z celiakią lub nietolerancją glutenu.
Zbilansowane właściwości odżywcze i słodki smak sprawiają, że komosa ryżowa jest dziś jedną z gwiazd współczesnej kuchni. Można go gotować i przyprawiać warzywami i roślinami strączkowymi, ale używa się go również w takich potrawach jak klopsiki, flany czy tymbaliki.
Warunki przechowywania
Przechowywać w chłodnym i suchym miejscu, z dala od źródeł światła i ciepła.
Składniki
* 50% komosa ryżowa biała, * 25% komosa ryżowa czarna, * 25% komosa ryżowa czerwona (Chenopodium quinoa). *biologiczny
Tabela żywieniowa
-
Dla 100 g
-
Wartość energetyczna354 kcal
-
Tłuszcze / Lipidy6.1 g
-
Nasycone kwasy tłuszczowe0.7 g
-
Węglowodany / Kwasy tłuszczowe57.2 g
-
Cukry4 g
-
Błonnik pokarmowy7 g
-
Białka14.1 g
-
Sól0.01 g
Szczegóły
-
Nie ma jeszcze pytań odnośnie tego artykułu.
Pytania i odpowiedzi
Zadaj pytanie dotyczące tego artykułu i uzyskaj odpowiedzi od licznej społeczności Naturlovers.
If you don't see it, check the spam, it may have been marked as spam.