Gluten
Oszczędzaj dzięki tym pakietom
-
Bezpieczna płatność z:
Wartości produktów
-
Ecocert Produkt ekologiczny certyfikowany przez ECOCERT
-
Bez konserwantów Nie zawiera dodatków przedłużających trwałość produktu
-
Bez sztucznych aromatów Nie zawiera dodatków środków aromatyzujących.
-
BIO-ECO Produkcja ekologiczna, która szanuje środowisko naturalne i jest wolna od pestycydów i GMO
-
Zadowolony, zgodny z zamówionym produktem, dobra jakość i dobra cena
Satisfaite, Conforme au produit commandé, bonne qualité et bon prix
Tłumaczone z naturitas.fr
Zobacz oryginał
Gluten opinii
Based in 1 review
-
5 stars1
-
4 stars0
-
3 stars0
-
2 stars0
-
1 star0
Opis
Gluten pszenny Celnat jest białkiem pszenicy, dlatego często jest spożywany jako zamiennik białka zwierzęcego i jest szczególnie odpowiedni w diecie wegetariańskiej.
Wskazanie
Ziarna pszenicy składają się z cukru, skrobi i złożonej mieszanki białek. Gluten to masa białkowa, która pozostaje po ekstrakcji skrobi z pszenicy, jest składnikiem mąki, który nadaje chlebowi sprężystość i miękkość.
Sposób przyjmowania
Aby zrobić chleb bezglutenowy, zastąp 15% ilości mąki glutenem pszennym.
Środki ostrożności
Możliwe śladowe ilości soi, orzechów, sezamu.
Składniki
Gluten
Certyfikat
FR-BIO-01 Rolnictwo Włochy.
Tabela żywieniowa
-
Dla 100 g
-
Wartość energetyczna405 kcal
-
Tłuszcze / Lipidy5 g
-
Nasycone kwasy tłuszczowe0.3 g
-
Węglowodany / Kwasy tłuszczowe15 g
-
Cukry0 g
-
Białka75 g
-
Sól0.01 g
Szczegóły
-
Nie ma jeszcze pytań odnośnie tego artykułu.
Pytania i odpowiedzi
1 pytania
Zadaj pytanie dotyczące tego artykułu i uzyskaj odpowiedzi od licznej społeczności Naturlovers.
If you don't see it, check the spam, it may have been marked as spam.