Bulgur Bio Drobna pszenica
Oszczędzaj dzięki tym pakietom
-
Bezpieczna płatność z:
Wartości produktów
-
Vegan Nie zawiera żadnych składników pochodzenia zwierzęcego
-
Bez laktozy Wskazuje na brak laktozy, ale może zawierać śladowe ilości
-
Organiczny Produkcja ekologiczna, która szanuje środowisko naturalne i jest wolna od pestycydów i GMO
-
Niski poziom tłuszczu Nie zawiera więcej niż 3 g tłuszczu na 100 g w przypadku produktu stałego lub 1,5 g tłuszczu na 100 ml w przypadku produktu płynnego.
-
BIO-ECO Produkcja ekologiczna, która szanuje środowisko naturalne i jest wolna od pestycydów i GMO
Opis
Bulgur Bio Fine Wheat z Biográ jest jedną z najpopularniejszych potraw na Bliskim Wschodzie. Jest to łamana pszenica, a technika jej wytwarzania sięga bardzo starożytnych czasów.
Wskazanie
Aby wytworzyć te zboża, ziarna pszenicy durum kiełkują, przygotowując grubą semolinę, która jest gotowana, pozostawiona do wyschnięcia i rozdrobniona. Jest to bardzo wszechstronne zboże, które można stosować do sałatek, dań głównych, gulaszu lub deserów.
Sposób przyjmowania
Zaleca się namoczyć bulgur, odcedzić i gotować jak zwykle z resztą składników.
Środki ostrożności
Wyprodukowano w fabryce, która wykorzystuje nabiał, jajka, gluten, soję, sezam, orzechy i seler.
Warunki przechowywania
Przechowywać w chłodnym, suchym miejscu.
Składniki
Kasza manna
Certyfikat
ES-ECO-019-CTTabela żywieniowa
-
Dla 100 g
-
Wartość energetyczna316 kcal
-
Tłuszcze / Lipidy1.4 g
-
Nasycone kwasy tłuszczowe0.3 g
-
Węglowodany / Kwasy tłuszczowe59 g
-
Cukry2.5 g
-
Błonnik pokarmowy10 g
-
Białka12 g
-
Sól0.02 g
Szczegóły
-
Nie ma jeszcze pytań odnośnie tego artykułu.
Pytania i odpowiedzi
2 pytania
Zadaj pytanie dotyczące tego artykułu i uzyskaj odpowiedzi od licznej społeczności Naturlovers.
If you don't see it, check the spam, it may have been marked as spam.