Kasza jaglana
Wartości produktów
-
Made in Italy Produkt wytworzony we Włoszech
-
BIO-ECO Produkcja ekologiczna, która szanuje środowisko naturalne i jest wolna od pestycydów i GMO
Opis
Proso to jednoroczna roślina zielna należąca do rodziny Poaceae (lub Graminaceae). Uprawiane od czasów starożytnych na Wschodzie iw Europie, od dawna zastrzeżone proso jest obecnie doceniane i szeroko rozpowszechnione w wielu krajach świata.
Sposób przyjmowania
Kasza jaglana jest idealna na śniadanie, do mleka, jogurtu lub napojów warzywnych. Można go żuć samodzielnie lub stosować jako składnik słodkich i słonych wypieków.
Warunki przechowywania
Przechowywać w chłodnym i suchym miejscu, z dala od źródeł światła i ciepła.
Składniki
Syn.
Tabela żywieniowa
-
Dla 100 g
-
Wartość energetyczna384 kcal
-
Tłuszcze / Lipidy4.2 g
-
Nasycone kwasy tłuszczoweg
-
Węglowodany / Kwasy tłuszczowe74 g
-
Cukry4.9 g
-
Błonnik pokarmowy3.1 g
-
Białka11 g
-
Sól0.01 g
Szczegóły
-
Nie ma jeszcze pytań odnośnie tego artykułu.
Pytania i odpowiedzi
Zadaj pytanie dotyczące tego artykułu i uzyskaj odpowiedzi od licznej społeczności Naturlovers.
If you don't see it, check the spam, it may have been marked as spam.