Wymuś mąkę
Oszczędzaj dzięki tym pakietom
-
Bezpieczna płatność z:
Wartości produktów
-
BIO-ECO Produkcja ekologiczna, która szanuje środowisko naturalne i jest wolna od pestycydów i GMO
-
Bardzo dobra opcja Preferuję mąki ekologiczne. Szczególnie tego używam do robienia chleba z całymi orkiszami, działa bardzo dobrze.
Muy buena opción prefiero las harinas eco. Esta en concreto la utilizo para mezclar con espelta integral en la elaboración de panes, funciona muy bien.
Tłumaczone z naturitas.es
Zobacz oryginał
Wymuś mąkę opinii
Based in 1 review
-
5 stars1
-
4 stars0
-
3 stars0
-
2 stars0
-
1 star0
Opis
Mąka wytrzymałościowa, która dzięki wysokiej zawartości białka (14%) służy do wyrobu makaronów, specjalnych pieczywa i słodyczy, z długim procesem lewitacji, np. Panettone. Może być również stosowany do wzmacniania innych mąk, dzięki czemu ciasto jest bardziej elastyczne. Pakowany jest w atmosferze ochronnej, a składniki użyte do jego przygotowania pochodzą z upraw ekologicznych
Środki ostrożności
Warunki przechowywania
Pakowanie w atmosferze ochronnej. Przechowywać w chłodnym, suchym miejscu.
Składniki
Mąka pszenna *
* z upraw ekologicznych
Certyfikat
IT-BIO-009 Rolnictwo UE
Tabela żywieniowa
-
Dla 100 g
-
Wartość energetyczna345 kcal
-
Tłuszcze / Lipidy1.2 g
-
Nasycone kwasy tłuszczowe0.2 g
-
Węglowodany / Kwasy tłuszczowe69 g
-
Cukry0.6 g
-
Błonnik pokarmowy2.3 g
-
Białka13 g
-
Sól0.09 g
Szczegóły
-
Nie ma jeszcze pytań odnośnie tego artykułu.
Pytania i odpowiedzi
Zadaj pytanie dotyczące tego artykułu i uzyskaj odpowiedzi od licznej społeczności Naturlovers.
If you don't see it, check the spam, it may have been marked as spam.