Organiczna mąka kokosowa
Oszczędzaj dzięki tym pakietom
-
Bezpieczna płatność z:
Wartości produktów
-
Vegan Nie zawiera żadnych składników pochodzenia zwierzęcego
-
Bez laktozy Wskazuje na brak laktozy, ale może zawierać śladowe ilości
-
BIO-ECO Produkcja ekologiczna, która szanuje środowisko naturalne i jest wolna od pestycydów i GMO
-
Bardzo szczęśliwy. Używam go do deserów i pieczywa. Trzeba dodać niewielką ilość, bo gęstnieje bez niczego, więc starcza na dłużej. Nie nadaje zbyt wiele kokosowego smaku.
Muy contenta. La utilizo para postres y panes. Hay que echar poca cantidad porque espesa con nada, así que dura más. No le da mucho sabor a coco.
Tłumaczone z naturitas.es
Zobacz oryginał -
idealny dla osób stosujących dietę wolną od mąki pszennej i kukurydzianej.
ideal para las personas que siguen una dieta libre en harinas de trigo y maiz.
Tłumaczone z naturitas.es
Zobacz oryginał -
Bardzo dobrze. Idealne przepisy Keto.
Muy fina. Ideal recetas Keto.
Tłumaczone z naturitas.es
Zobacz oryginał -
Doskonały. Bardzo dobry produkt
Excelente. Muy buen producto
Tłumaczone z naturitas.es
Zobacz oryginał -
Bardzo bogata opcja do robienia bezglutenowych deserów i pieczywa
Opción muy rica para hacer postres y panes sin gluten
Tłumaczone z naturitas.es
Zobacz oryginał
Organiczna mąka kokosowa opinii
Based in 130 reviews
-
5 stars112
-
4 stars18
-
3 stars0
-
2 stars0
-
1 star0
Opis
Dlaczego warto kupić bio mąkę kokosową?
Mąka kokosowa BIO firmy El Granero Integral to produkt, który jest zwykle używany jako substytut kakao ze względu na miękką konsystencję i słodki smak.
Właściwości mąki kokosowej
Bio Mąka Kokosowa to produkt bez laktozy, bez dodatków i surowca. Chociaż można go wykorzystać do przygotowania różnych przepisów, jego słodki i łagodny smak pozwala na stosowanie go jako substytutu kakao. To zdrowa mąka i alergia na rafinowane mąki .
Organiczna Mąka Kokosowa to dobry zamiennik kakao i alternatywa dla innych mąk. Wykorzystywany jest głównie jako składnik receptur cukierniczych, stał się zamiennikiem wielu innych mąk, posiada certyfikat ekologiczny, nie jest słodzony i nie zawiera siarczynów, a jako mąka ma dość wysoką zawartość białka ze względu na który jest idealny dla osób uprawiających jakiś rodzaj sportu.
Jak używać organicznej mąki kokosowej?
Organiczna mąka kokosowa może być stosowana jako substytut kakao lub do przygotowania różnych przepisów, takich jak ciasta, ciastka, naleśniki, a nawet ciasto na pizzę.
Składniki
Eko mąka kokosowa
Certyfikat
ES-ECO-002-CMTabela żywieniowa
-
Dla 100 g
-
Wartość energetyczna385 kcal
-
Tłuszcze / Lipidy17.9 g
-
Nasycone kwasy tłuszczowe16.9 g
-
Węglowodany / Kwasy tłuszczowe18.1 g
-
Cukry18.1 g
-
Błonnik pokarmowy37.8 g
-
Białka19 g
-
Sól0.06 g
Szczegóły
-
Nie ma jeszcze pytań odnośnie tego artykułu.
Pytania i odpowiedzi
Zadaj pytanie dotyczące tego artykułu i uzyskaj odpowiedzi od licznej społeczności Naturlovers.
If you don't see it, check the spam, it may have been marked as spam.