Ekologiczna mąka gryczana bezglutenowa
Oszczędzaj dzięki tym pakietom
-
Bezpieczna płatność z:
Wartości produktów
-
Vegan Nie zawiera żadnych składników pochodzenia zwierzęcego
-
Bezglutenowy Gwarantuje, że zawartość glutenu w produkcie końcowym jest równa lub mniejsza niż 20 mg / kg
-
Bez laktozy Wskazuje na brak laktozy, ale może zawierać śladowe ilości
-
BIO-ECO Produkcja ekologiczna, która szanuje środowisko naturalne i jest wolna od pestycydów i GMO
-
wyłącznie mąka ekologiczna, bezglutenowa, niedroga, korzystam często, jestem bardzo zadowolona
que de la farine bio, sans gluten, pas cher, j'en utilise souvent, e suis tres satisfaite
Tłumaczone z naturitas.fr
Zobacz oryginał -
Dobry stosunek jakości do ceny!
Buena relación calidad precio!
Tłumaczone z naturitas.es
Zobacz oryginał -
To ten, który zawsze kupuję do moich bezglutenowych chlebów, bardzo dobrze komponuje się również z naleśnikami czy naleśnikami.
Es la que siempre compro para mis panes sin gluten, también va muy bien en tortitas o pankekes.
Tłumaczone z naturitas.es
Zobacz oryginał -
Doskonała opcja do wypieków bezglutenowych
Excelente opcion para reposteria sin gluten
Tłumaczone z naturitas.es
Zobacz oryginał
Ekologiczna mąka gryczana bezglutenowa opinii
Based in 153 reviews
-
5 stars141
-
4 stars12
-
3 stars0
-
2 stars0
-
1 star0
Opis
Co to jest mąka gryczana?
Naturitas Organic Bezglutenowa Mąka Gryczana to bezglutenowa mąka z kaszą gryczaną pochodzenia ekologicznego.
Mąka gryczana jest ważnym źródłem błonnika, witamin i składników mineralnych, idealna do spożycia przez całą rodzinę, szczególnie polecana w dietach bezglutenowych oraz dietach wegetariańskich i wegańskich.
Kasza gryczana lub kasza gryczana nie jest spokrewniona z pszenicą i nie zawiera glutenu, dzięki czemu może zastąpić mąkę pszenną we wszelkiego rodzaju przetworach.
Produkt wegański, bio, bezglutenowy, bez laktozy.
Jak stosować mąkę gryczaną?
gotowanie z kaszą gryczaną
Kasza gryczana ma dużą wszechstronność w kuchni:
- Sosy: może być stosowany jako substytut tłuszczu i zagęszczacz, ponieważ 70% ziarna to skrobia, a jego śluzy są idealne do uzyskiwania teksturowanych sosów. W takich przypadkach najlepsza jest mąka lub zboże.
- Soba: Popularny japoński makaron robi się z mąki gryczanej.
- Naleśniki i pieczywo: można użyć bezpośrednio mąki gryczanej lub pełnoziarnistej.
Gotowanie z mąki gryczanej
Z mąki gryczanej możesz przyrządzać wspaniałe przepisy w prosty i zdrowy sposób, takie jak domowe mini pizze, ciasto wiśniowe i wiele innych!
Środki ostrożności
Po użyciu szczelnie zamknąć pojemnik. Bez glutenu.
Warunki przechowywania
Przechowywać w chłodnym, suchym miejscu. Po użyciu dobrze zamknąć pojemnik.
Składniki
100% ekologiczna mąka gryczana.
Certyfikat
ES-ECO-019-CT Rolnictwo spoza UE
Tabela żywieniowa
-
Dla 100 g
-
Wartość energetyczna346 kcal
-
Tłuszcze / Lipidy3.4 g
-
Nasycone kwasy tłuszczowe0.8 g
-
Węglowodany / Kwasy tłuszczowe70 g
-
Cukry0.6 g
-
Błonnik pokarmowy3.7 g
-
Białka13 g
-
Sól0.01 g
Szczegóły
-
Nie ma jeszcze pytań odnośnie tego artykułu.
Pytania i odpowiedzi
5 pytania
Zadaj pytanie dotyczące tego artykułu i uzyskaj odpowiedzi od licznej społeczności Naturlovers.
If you don't see it, check the spam, it may have been marked as spam.