Ekologiczna bezglutenowa mąka z zielonej soczewicy
Wartości produktów
-
Bezglutenowy Gwarantuje, że zawartość glutenu w produkcie końcowym jest równa lub mniejsza niż 20 mg / kg
-
BIO-ECO Produkcja ekologiczna, która szanuje środowisko naturalne i jest wolna od pestycydów i GMO
-
Doskonały na mięśnie pszeniczne.
Ottima per il muscolo di grano.
Tłumaczone z naturitas.it
Zobacz oryginał -
Idealne Idealne Idealne Idealne Idealne
Parfait Parfait Parfait Parfait Parfait
Tłumaczone z naturitas.fr
Zobacz oryginał
Ekologiczna bezglutenowa mąka z zielonej soczewicy opinii
Based in 4 reviews
-
5 stars4
-
4 stars0
-
3 stars0
-
2 stars0
-
1 star0
Opis
Mąka z zielonej soczewicy bez glutenu z Naturitas.
Właściwości i zalety mąki z zielonej soczewicy
- Poprawia wchłanianie składników odżywczych.
- Bogaty w białko i minerały.
- Niskokaloryczne
- Idealna alternatywa dla osób z nietolerancją glutenu, ponieważ mogą zastąpić mąkę pszenną ze względu na podobny smak i konsystencję, właściwości zagęszczające, wiążące i emulgujące.
Środki ostrożności
Może zawierać śladowe ilości orzechów, soi i sezamu. Po użyciu dobrze zamknąć pojemnik.
Warunki przechowywania
Przechowywać w chłodnym, suchym miejscu odizolowanym od podłoża.
Składniki
100% Organiczna mąka z zielonej soczewicy.
Certyfikat
ES-ECO-019-CT Rolnictwo spoza UE
Tabela żywieniowa
-
Dla 100 g
-
Wartość energetyczna360 kcal
-
Tłuszcze / Lipidy1.3 g
-
Nasycone kwasy tłuszczowe0.1 g
-
Węglowodany / Kwasy tłuszczowe58 g
-
Cukry0.1 g
-
Błonnik pokarmowy12 g
-
Białka25 g
-
Sól0.5 g
Szczegóły
-
Nie ma jeszcze pytań odnośnie tego artykułu.
Pytania i odpowiedzi
Zadaj pytanie dotyczące tego artykułu i uzyskaj odpowiedzi od licznej społeczności Naturlovers.
If you don't see it, check the spam, it may have been marked as spam.