Bio bezglutenowa mąka z tapioki
-
Bezpieczna płatność z:
Wartości produktów
-
Vegan Nie zawiera żadnych składników pochodzenia zwierzęcego
-
Bez soi Wskazuje na brak soi lub jej pochodnych, ale może zawierać śladowe ilości
-
Bezglutenowy Gwarantuje, że zawartość glutenu w produkcie końcowym jest równa lub mniejsza niż 20 mg / kg
-
Nie ma jajka Oznacza brak jaj lub pochodnych, ale może zawierać śladowe ilości.
-
Bez laktozy Wskazuje na brak laktozy, ale może zawierać śladowe ilości
-
BIO-ECO Produkcja ekologiczna, która szanuje środowisko naturalne i jest wolna od pestycydów i GMO
-
Dużo lepsze niż skrobia kukurydziana
Mucho mejor que el almidón de maiz
Tłumaczone z naturitas.es
Zobacz oryginał -
Z tej mąki robię specjalne ciasteczka. Lubię to.
Hago unas galletas especiales con esta harina. Me ha gustado.
Tłumaczone z naturitas.es
Zobacz oryginał -
Bardzo dobry zamiennik skrobi kukurydzianej lub mąki pszennej, jako zagęstnik
Muy buen sustituto para la fécula de maíz o la harina de trigo, como espesante
Tłumaczone z naturitas.es
Zobacz oryginał -
Bardzo lubię mąkę z tapioki tej marki i jeśli jest mocno zapakowana, nigdy się nie otwiera. Jest to mąka, a nie skrobia, idealna do panierowania krokietów i robienia beszamelu.
Me gusta mucho la harina de tapioca de esta marca y si embasado es fuerte no viene abierto nunca. Es harina,no almidón ideal para rebozar croquetas hacer la bechamel
Tłumaczone z naturitas.es
Zobacz oryginał -
Bardzo drobna mąka, dzięki czemu idealnie nadaje się do każdego przygotowania.
Harina muy fina lo que la hace ideal para cualquier elaboración.
Tłumaczone z naturitas.es
Zobacz oryginał
Bio bezglutenowa mąka z tapioki opinii
Based in 6 reviews
-
5 stars4
-
4 stars2
-
3 stars0
-
2 stars0
-
1 star0
Opis
Użyj mąki z tapioki, aby zagęścić sosy lub w dowolnym przepisie na pieczenie.
Wskazanie
Lepsza strawność niż ten sam produkt z glutenem. Jest doskonałym źródłem białka, dostarcza węglowodanów o spowolnionym uwalnianiu, a przede wszystkim zawiera magnez i potas. Będąc produktem ekologicznym nie ma nawozów, pestycydów, syntetycznych dodatków czy chemicznych konserwantów
Środki ostrożności
Może zawierać śladowe ilości kukurydzy i sezamu.
Produkt ten jest bezglutenowy, dzięki czemu może być spożywany przez wszystkich, w szczególności tych, którzy przestrzegają diety bezglutenowej. Nie nadaje się do fenyloketonurii.
Składniki
Mąka z tapioki*.
*Produkt rolnictwa ekologicznego.
Certyfikat
ES-ECO-019-CT
Tabela żywieniowa
-
Dla 100 g
-
Wartość energetyczna353 kcal
-
Tłuszcze / Lipidy0 g
-
Nasycone kwasy tłuszczowe0 g
-
Węglowodany / Kwasy tłuszczowe87.7 g
-
Cukry3.4 g
-
Błonnik pokarmowy1 g
-
Białka0 g
-
Sól0.1 g
Szczegóły
-
Nie ma jeszcze pytań odnośnie tego artykułu.
Pytania i odpowiedzi
1 pytania
Zadaj pytanie dotyczące tego artykułu i uzyskaj odpowiedzi od licznej społeczności Naturlovers.
If you don't see it, check the spam, it may have been marked as spam.