Mąka z ciecierzycy ekologicznej
Wartości produktów
-
Bezglutenowy Gwarantuje, że zawartość glutenu w produkcie końcowym jest równa lub mniejsza niż 20 mg / kg
-
BIO-ECO Produkcja ekologiczna, która szanuje środowisko naturalne i jest wolna od pestycydów i GMO
Opis
Mąka z ciecierzycy ma żółty kolor. Smak jest typowy dla tej rośliny strączkowej, intensywny w ustach i o przenikliwym zapachu. Jest idealny dla osób lubiących nowe, intensywne smaki i nowe tekstury. Możesz robić ciasta, makarony, ciastka itp.
Ciecierzyca jest rośliną strączkową, która jest bezglutenowa i ma wysoką zawartość białka . W procesie czyszczenia i przenoszenia nie doszło do zanieczyszczenia krzyżowego.
Jest pakowany w bardzo wytrzymałe torby PET / PE idealne na tego rodzaju żywność. Zapinana na zamek błyskawiczny, który służy jako wodoszczelna i nienaruszalna bariera produktu po podaniu, zaopatrzona w okrągłe dno, które umożliwia postawienie pojemnika.
Składniki
Mąka z ciecierzycy.
Certyfikat
ES-ECO-016_CL
Tabela żywieniowa
-
Dla 100 g
-
Wartość energetyczna347 kcal
-
Tłuszcze / Lipidy6.3 g
-
Nasycone kwasy tłuszczowe0.6 g
-
Węglowodany / Kwasy tłuszczowe45.3 g
-
Cukry2.4 g
-
Błonnik pokarmowy15.5 g
-
Białka19.6 g
-
Sól0.1 g
Szczegóły
-
Nie ma jeszcze pytań odnośnie tego artykułu.
Pytania i odpowiedzi
Zadaj pytanie dotyczące tego artykułu i uzyskaj odpowiedzi od licznej społeczności Naturlovers.
If you don't see it, check the spam, it may have been marked as spam.