Mąka Pszenna Khorasan Kamut
-
Bezpieczna płatność z:
Wartości produktów
-
Made in France Produkt wyprodukowany we Francji
-
Ecocert Produkt ekologiczny certyfikowany przez ECOCERT
-
Bez konserwantów Nie zawiera dodatków przedłużających trwałość produktu
-
Bez aromatów Nie zawiera żadnego zapachu
-
BIO-ECO Produkcja ekologiczna, która szanuje środowisko naturalne i jest wolna od pestycydów i GMO
Opis
Mąka razowa Khorasan Kamut z pszenicy Celnat zawiera wszystkie składniki odżywcze ziarna pszenicy Khorasan Kamut: jest bogata w błonnik i źródło białka. Mąka ta nadaje się do wszystkich rodzajów przepisów: chleba, ciast, ciast, naleśników, gofrów, ciasta lub ciasta do pizzy ... Jest używana tak samo jak klasyczna mąka pełnoziarnista.
Wskazanie
Pszenica Khorasan to prawdopodobnie stara odmiana pszenicy durum pochodząca prawdopodobnie z Egiptu. Kilka lat temu rodzina rolników ekologicznych z Montana (Stany Zjednoczone) ponownie wprowadziła uprawę pszenicy Kamut Khorasan i wprowadziła ją na rynek międzynarodowy. Nazwa Kamut odpowiada zarejestrowanemu znakowi towarowemu zbóż. Pszenica Kamut Khorasan jest obecnie uprawiana wyłącznie ekologicznie.
Składniki
Mąka Pszenna Khorasan Kamut
Certyfikat
FR-BIO-001
Tabela żywieniowa
-
Dla 100 g
-
Wartość energetyczna330 kcal
-
Tłuszcze / Lipidy2.2 g
-
Nasycone kwasy tłuszczowe0.5 g
-
Węglowodany / Kwasy tłuszczowe59.3 g
-
Cukry2.6 g
-
Błonnik pokarmowy12 g
-
Białka12.3 g
-
Sól0.01 g
Szczegóły
-
Nie ma jeszcze pytań odnośnie tego artykułu.
Pytania i odpowiedzi
Zadaj pytanie dotyczące tego artykułu i uzyskaj odpowiedzi od licznej społeczności Naturlovers.
If you don't see it, check the spam, it may have been marked as spam.