Mąka bananowa
Mąka bananowa opinii
Based in 1 review
-
5 stars1
-
4 stars0
-
3 stars0
-
2 stars0
-
1 star0
Opis
Mąka bananowa (inaczej babka lancetowata) to bardzo pożywny pokarm. Pomaga poprawić metabolizm. Pomaga zapobiegać zaparciom. Jest bogaty w witaminy mineralne i błonnik. Jest doskonałym zagęszczaczem przy robieniu sosów.
Wskazanie
Zwiększa uczucie sytości. Przyczynia się do poprawy funkcjonowania jelit.
Sposób przyjmowania
Zaleca się stosować bezpośrednio do smoothie i lodów. Jest również stosowany jako składnik ciast i piekarni.
Warunki przechowywania
Przechowywać w temperaturze pokojowej, chroniąc przed słońcem. Średni okres trwałości 24 miesiące, o ile przestrzegane są warunki przechowywania.
Składniki
Sproszkowany zielony banan * (100%).
(*) z upraw ekologicznych.
Certyfikat
ES-ECO-023-MATabela żywieniowa
-
Dla 100 g
-
Wartość energetyczna333 kcal
-
Tłuszcze / Lipidy0.1 g
-
Nasycone kwasy tłuszczowe0 g
-
Węglowodany / Kwasy tłuszczowe83.3 g
-
Cukry3.33 g
-
Błonnik pokarmowy6.7 g
-
Białka3.33 g
-
Sól0.006 g
Szczegóły
-
Nie ma jeszcze pytań odnośnie tego artykułu.
Pytania i odpowiedzi
Zadaj pytanie dotyczące tego artykułu i uzyskaj odpowiedzi od licznej społeczności Naturlovers.
If you don't see it, check the spam, it may have been marked as spam.