Biofournée Przygotowanie chleba gryczanego
Oszczędzaj dzięki tym pakietom
-
Bezpieczna płatność z:
Wartości produktów
-
BIO-ECO Produkcja ekologiczna, która szanuje środowisko naturalne i jest wolna od pestycydów i GMO
-
Robi bardzo dobry chleb i jest łatwy w użyciu
Faz um pão muito bom e é fácil de utilizar
Tłumaczone z naturitas.pt
Zobacz oryginał
Biofournée Przygotowanie chleba gryczanego opinii
Based in 1 review
-
5 stars1
-
4 stars0
-
3 stars0
-
2 stars0
-
1 star0
Opis
Preparat na chleb gryczany to mieszanka drożdży dewitalizowanych i drożdży. Idealny do robienia ciasta chlebowego, ciasta do pizzy ...
Ten preparat nadaje się do ręcznego lub maszynowego wypieku chleba.
Saszetka jest pakowana na 1 kg mąki
Sposób przyjmowania
Wymieszaj zawartość koperty z 1 kg mąki. Dodaj 700 ml wody i 3 łyżeczki soli.
Zagniataj ręcznie przez długi czas lub 2 minuty w mikserze
Odstaw na 1 godzinę.
Przygotuj kawałki ciasta i pozwól im odpocząć przez 15 minut, przykrywając je. Pozwól mu rosnąć przez 3 godziny.
Piec w temperaturze 240 ° C przez 25 do 50 minut, w zależności od wielkości kawałków ciasta.
Składniki
odwodniona fermentowana mąka gryczana *, drożdże *
* Produkty rolnictwa ekologicznego.
-
Nie ma jeszcze pytań odnośnie tego artykułu.
Pytania i odpowiedzi
1 pytania
Zadaj pytanie dotyczące tego artykułu i uzyskaj odpowiedzi od licznej społeczności Naturlovers.
If you don't see it, check the spam, it may have been marked as spam.