Ekologiczna mąka orkiszowa
Wartości produktów
-
Vegan Nie zawiera żadnych składników pochodzenia zwierzęcego
-
BIO-ECO Produkcja ekologiczna, która szanuje środowisko naturalne i jest wolna od pestycydów i GMO
-
Uwielbiałam doskonały smak, kupię więcej. Dzięki
Adorei excelente sabor, vou comprar mais. Obrigado
Tłumaczone z naturitas.pt
Zobacz oryginał -
Bardzo dobry o doskonałej jakości
Buonissima di ottima qualità
Tłumaczone z naturitas.it
Zobacz oryginał
Ekologiczna mąka orkiszowa opinii
Based in 2 reviews
-
5 stars2
-
4 stars0
-
3 stars0
-
2 stars0
-
1 star0
Opis
Mąka orkiszowa pełnoziarnista Naturitas może być stosowana jako całkowity zamiennik mąki pszennej, dlatego jest wykorzystywana m.in. do wypieku chleba, makaronów, ciastek i ciast.
Wskazanie
Właściwości i zalety orkiszu
- Poprawia funkcję jelita cienkiego.
- Wzmacnia układ odpornościowy.
- Pomaga w regulacji krzepnięcia krwi.
- Działa oczyszczająco na krew.
Środki ostrożności
Może zawierać śladowe ilości soi, orzeszków ziemnych lub innych orzechów, mleka lub produktów pochodnych. Przechowywać w suchym, chłodnym miejscu chronionym przed działaniem promieni słonecznych.
Składniki
Organiczna mąka orkiszowa w całości. Wysoka zawartość błonnika. Odpowiedni dla wegan.
Certyfikat
PT-BIO-02 Rolnictwo UE
Tabela żywieniowa
-
Dla 100 g
-
Wartość energetyczna357 kcal
-
Tłuszcze / Lipidy3.5 g
-
Nasycone kwasy tłuszczowe0.6 g
-
Węglowodany / Kwasy tłuszczowe61.9 g
-
Cukry2.8 g
-
Błonnik pokarmowy9.3 g
-
Białka14.7 g
-
Sól0.03 g
Szczegóły
-
Nie ma jeszcze pytań odnośnie tego artykułu.
Pytania i odpowiedzi
Zadaj pytanie dotyczące tego artykułu i uzyskaj odpowiedzi od licznej społeczności Naturlovers.
If you don't see it, check the spam, it may have been marked as spam.