Tagliolini z pszenicą płaskolistną z doliny Cecina
Wartości produktów
-
Made in Italy Produkt wytworzony we Włoszech
-
BIO-ECO Produkcja ekologiczna, która szanuje środowisko naturalne i jest wolna od pestycydów i GMO
Opis
Tagliolini z pokrojonym w kostkę orkiszem z Val di Cecina by Il Cerreto to makaron w 100% wyprodukowany we Włoszech z surowców pochodzenia toskańskiego. Makaron jest ciągniony z brązu, co powoduje, że makaron jest „pomarszczony” i nadaje się do przechowywania przypraw po podaniu, a następnie jest suszony w niskich temperaturach, aby zachować wszystkie jego właściwości organoleptyczne.
Składniki
Makaron orkiszowy.
Tabela żywieniowa
-
Dla 100 g
-
Wartość energetyczna346 kcal
-
Tłuszcze / Lipidy2.1 g
-
Nasycone kwasy tłuszczowe0.5 g
-
Węglowodany / Kwasy tłuszczowe67 g
-
Cukry3.8 g
-
Błonnik pokarmowy5.7 g
-
Białka12 g
-
Sól0.01 g
Szczegóły
-
Nie ma jeszcze pytań odnośnie tego artykułu.
Pytania i odpowiedzi
1 pytania
Zadaj pytanie dotyczące tego artykułu i uzyskaj odpowiedzi od licznej społeczności Naturlovers.
If you don't see it, check the spam, it may have been marked as spam.