Starożytne spaghetti z pszenicy durum
Wartości produktów
-
Made in Italy Produkt wytworzony we Włoszech
-
BIO-ECO Produkcja ekologiczna, która szanuje środowisko naturalne i jest wolna od pestycydów i GMO
-
Podjęte, ponieważ ma doskonałe działanie przeciwzapalne.
Presa perché ha un ottimo effetto antinfiammatorio.
Tłumaczone z naturitas.it
Zobacz oryginał
Starożytne spaghetti z pszenicy durum opinii
Based in 1 review
-
5 stars1
-
4 stars0
-
3 stars0
-
2 stars0
-
1 star0
Opis
Il Cerreto starożytne spaghetti z pszenicy durum to w 100% wyprodukowany we Włoszech makaron z surowców pochodzenia toskańskiego. Do tego makaronu używa się tylko starożytnej pszenicy durum, należącej do najcenniejszych odmian „Cappelli” i „Turanico”. Makaron jest ciągniony z brązu, co powoduje, że makaron jest „pomarszczony” i nadaje się do przechowywania przypraw po podaniu, a następnie jest suszony w niskich temperaturach, aby zachować wszystkie jego właściwości organoleptyczne.
Sposób przyjmowania
Czas gotowania: 8/10 minut.
Składniki
Starożytna kasza manna z pszenicy durum *.
*Biologiczny
Tabela żywieniowa
-
Dla 100 g
-
Wartość energetyczna162 kcal
-
Tłuszcze / Lipidy1.9 g
-
Nasycone kwasy tłuszczowe0.5 g
-
Węglowodany / Kwasy tłuszczowe68 g
-
Cukry3.5 g
-
Błonnik pokarmowyg
-
Białka11.6 g
-
Sólg
Szczegóły
-
Nie ma jeszcze pytań odnośnie tego artykułu.
Pytania i odpowiedzi
Zadaj pytanie dotyczące tego artykułu i uzyskaj odpowiedzi od licznej społeczności Naturlovers.
If you don't see it, check the spam, it may have been marked as spam.