Saracenum Active Pasta - Pizzoccheri
Oszczędzaj dzięki tym pakietom
-
Bezpieczna płatność z:
Wartości produktów
-
BIO-ECO Produkcja ekologiczna, która szanuje środowisko naturalne i jest wolna od pestycydów i GMO
Saracenum Active Pasta - Pizzoccheri opinii
Based in 1 review
-
5 stars1
-
4 stars0
-
3 stars0
-
2 stars0
-
1 star0
Opis
Saracenum Pasta Attiva - Pizzoccheri z Sapore di Sole to typowy makaron kuchni Valtellina, stworzony z wysokiej jakości składników oraz z dodatkiem kiełków gryki fermentowanych w stałej temperaturze 35 stopni, co czyni ten produkt aktywnym pokarmem o dużej mocy odżywczej.
Do makaronu używa się wody pochodzącej z naturalnych źródeł we włoskich Alpach. Jest ciągniony z brązu i poddawany powolnemu suszeniu w niskich temperaturach.
Sposób przyjmowania
Gotuj 6-7 minut.
Warunki przechowywania
Przechowywać w chłodnym, suchym miejscu.
Składniki
Semolina z pszenicy durum*, mąka gryczana pełnoziarnista* 30%, kiełki gryki* fermentowane 3% (*Organiczne).
Na 100g
Energia 1513 kJ / 357 kcal
Tłuszcz 1,5g
- w tym kwasy tłuszczowe nasycone 0,4 g
Węglowodany 72 g
- w tym cukry 2 g
Błonnik 5g
Białko 12g
Sól 0,0 g
Tabela żywieniowa
-
Dla 100 g
-
Wartość energetyczna419 kcal
-
Tłuszcze / Lipidy1.7 g
-
Nasycone kwasy tłuszczowe0.4 g
-
Węglowodany / Kwasy tłuszczowe67 g
-
Cukry3 g
-
Błonnik pokarmowy5 g
-
Białka14 g
-
Sól0.05 g
-
Fosfor396.8 mg
-
Cynk1.65 mg
Szczegóły
-
Nie ma jeszcze pytań odnośnie tego artykułu.
Pytania i odpowiedzi
1 pytania
Zadaj pytanie dotyczące tego artykułu i uzyskaj odpowiedzi od licznej społeczności Naturlovers.
If you don't see it, check the spam, it may have been marked as spam.