Sapore di Sole
Saracenum Active Pasta - Pizzoccheri
14,60 zł Msrp Price 16,03 zł
Potrzebuejsz pomocy?
TYLKO W APLIKACJI! -5% zniżki na pierwsze zamówienie. Kupon: APPLOVERS

Saracenum Active Pasta - Pizzoccheri

300 g
Ocena sklepu (4.70 / 5) DOSKONAŁY
Saracenum Pasta Attiva - Pizzoccheri z Sapore di Sole to typowy makaron kuchni Valtellina, stworzony z wysokiej jakości składników oraz z dodatkiem kiełków gryki fermentowanych w stałej temperaturze 35 stopni, co czyni ten produkt aktywnym pokarmem o dużej mocy odżywczej. Do makaronu używa się wody pochodzącej z naturalnych źródeł we włoskich Alpach. Jest ciągniony z brązu i poddawany powolnemu suszeniu w niskich temperaturach.
Zobacz opis
14,60 zł Msrp Price 16,03 zł
W magazynie
Kup to dzisiaj i odbierz to od
Nie możemy potwierdzić terminu dostawy. Prosimy o kontakt w celu uzyskania dalszych informacji.
Ocena sklepu (4.70 / 5) DOSKONAŁY
  • Bezpieczna płatność z:

    • mastercard
    • visa
    • maestro
    • paypal
    • google play
    • apple pay

Zwroty

Jest możliwość dokonania zwrotu produktu, jeśli nie był on używany i posiada orginalne opakowanie w ciągu 14 dni od daty dostarczenia zamównia.

Przedstawimy, krok po kroku, jak działa zwrot zamówienia:

  1. Prosimy o kontakt z naszym Działem Obsługi Klienta podając numer zamówienia.
  2. Zapakować i przygotować paczkę.
  3. Wręczyć przesyłkę kurierowi.
  4. Czekaj na zwrot pieniędzy na ten sam sposób płatności.

Jak mogę poprosić o zwrot pieniędzy?

Wartości produktów

  • BIO-ECO
    Produkcja ekologiczna, która szanuje środowisko naturalne i jest wolna od pestycydów i GMO
  1. Opublikowano 20.04.2023

    Doskonały

    Ottime

    Tłumaczone z naturitas.it

    Zobacz oryginał

Saracenum Active Pasta - Pizzoccheri opinii

Based in 1 review

  1. 5 stars
    1
  2. 4 stars
    0
  3. 3 stars
    0
  4. 2 stars
    0
  5. 1 star
    0

Opis

reviews (1)

Pytania i odpowiedzi (1)

Opis

Saracenum Pasta Attiva - Pizzoccheri z Sapore di Sole to typowy makaron kuchni Valtellina, stworzony z wysokiej jakości składników oraz z dodatkiem kiełków gryki fermentowanych w stałej temperaturze 35 stopni, co czyni ten produkt aktywnym pokarmem o dużej mocy odżywczej.

Do makaronu używa się wody pochodzącej z naturalnych źródeł we włoskich Alpach. Jest ciągniony z brązu i poddawany powolnemu suszeniu w niskich temperaturach.

Sposób przyjmowania

Gotuj 6-7 minut.

Warunki przechowywania

Przechowywać w chłodnym, suchym miejscu.

Składniki

Semolina z pszenicy durum*, mąka gryczana pełnoziarnista* 30%, kiełki gryki* fermentowane 3% (*Organiczne).

Na 100g

Energia 1513 kJ / 357 kcal

Tłuszcz 1,5g

- w tym kwasy tłuszczowe nasycone 0,4 g

Węglowodany 72 g

- w tym cukry 2 g

Błonnik 5g

Białko 12g

Sól 0,0 g

SKU: LP-0155304
OGKD4AC0

Tabela żywieniowa

  • Dla 100 g
  • Wartość energetyczna
    419 kcal
  • Tłuszcze / Lipidy
    1.7 g
  • Nasycone kwasy tłuszczowe
    0.4 g
  • Węglowodany / Kwasy tłuszczowe
    67 g
  • Cukry
    3 g
  • Błonnik pokarmowy
    5 g
  • Białka
    14 g
  • Sól
    0.05 g
  • Fosfor
    396.8 mg
  • Cynk
    1.65 mg

Szczegóły

  1. Nie ma jeszcze pytań odnośnie tego artykułu.

Pytania i odpowiedzi

1 pytania

Zadaj pytanie dotyczące tego artykułu i uzyskaj odpowiedzi od licznej społeczności Naturlovers.