Pełnoziarniste spaghetti z kamutu
Wartości produktów
-
BIO-ECO Produkcja ekologiczna, która szanuje środowisko naturalne i jest wolna od pestycydów i GMO
-
Idealny. Wszystko dobrze zapakowane.
Perfecto. Todo bien empaquetado.
Tłumaczone z naturitas.es
Zobacz oryginał
Pełnoziarniste spaghetti z kamutu opinii
Based in 1 review
-
5 stars1
-
4 stars0
-
3 stars0
-
2 stars0
-
1 star0
Opis
Pełnoziarniste Spaghetti di kamut® firmy La Finestra sul Cielo to produkt otrzymywany z ciągnienia z brązu, a następnie suszenia ciasta przygotowanego wyłącznie z mąki razowej z pszenicy khorasan razowej KAMUT i wody.
Sposób przyjmowania
Zaleca się gotować w osolonej wrzącej wodzie przez około 5-7 minut.
Warunki przechowywania
Przechowywać w chłodnym, suchym miejscu, z dala od światła.
Składniki
Woda, mąka pełnoziarnista KAMUT® khorasan.
Tabela żywieniowa
-
Dla 100 g
-
Wartość energetyczna325 kcal
-
Tłuszcze / Lipidy3 g
-
Nasycone kwasy tłuszczowe0.7 g
-
Węglowodany / Kwasy tłuszczowe53 g
-
Cukry2.7 g
-
Błonnik pokarmowy15 g
-
Białka14 g
-
Sól0 g
Szczegóły
-
Nie ma jeszcze pytań odnośnie tego artykułu.
Pytania i odpowiedzi
Zadaj pytanie dotyczące tego artykułu i uzyskaj odpowiedzi od licznej społeczności Naturlovers.
If you don't see it, check the spam, it may have been marked as spam.